Levél a télapótól! Irnátok szöveget?
Figyelt kérdés
Vagy küldenétek linket!2 éves kislányomnak szeretném felolvasni az ajándéka mellé.Köszönöm.2010. nov. 27. 07:41
1/4 anonim válasza:
Santa Claus (Joulupukki)
Arctic Circle
96930 - Rovaniemi
Finland
Ez a "valódi" télapó postacíme. Írsz neki, ő meg válaszol. :)
2/4 anonim válasza:
Kedves XY!
Hallottam hogy az idén milyen jó kislány voltál , mindig szót fogadtál anyának és apának rendesen viselkedtél megetted a vacsorát stb....
( Ha valamit nem úgy csinált ahogy kellett volna azt is leírhatod.)
Ezért hoztam neked ezeket az ajándékokat...
Remélem jövőre is ilyen jó leszel és akkor ismét megajándékozhatlak majd.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi!Én is valami ilyesmire gondoltam...
2010. nov. 27. 11:43
4/4 anonim válasza:
Nem tudok konkrétan segíteni, de arra vigyázz, hogy ne ti írjátok meg a levelet, inkább diktáld le vmelyik szomszédnak. Azért mert még kisember nem buta a gyerek :) Hamarosan eljön az idő, amikor kipakolja a kistáskádat és összeveti az aláírásoddal a levelet. Lehet hogy nagy hülyeségnek hangzik, de tavaly így járt a szomszéd a gyerekkel. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!