Rajongói levél. Mit írhatnék? Nincs ötletem.
Kézbesítik, de az a "sztár" sosem fogja megkapni, hanem valami alkalmazottja fogja elolvasgatni.
Szerencsétlen naponta több száz ilyet kap gondolom és mindben ugyanaz áll: "így szeretlek-úgy szeretlek, nagyon jó vagy, te vagy a király, beléf vagyok zúgva".
Ha a helyében lennél te sem vennéd komolyan egyik ilyen levelet sem, sőt, lehet, hogy ki sem bontják, hanem rögtön a kukában landol.
A sztaroknak van kimondottan olyan címük ahova a rajongói levelet lehet küldeni. ez álltalában az internetes oldalukon megtalálható, van akik még autógrammot is vissza küldenek.
A levelet angolul írd meg neki, és olyat írj neki amit szeretnél neki mondani.
Pl ha egy énekes akkor hogy emnnyire szereted a számait, miért is rajongasz érte, leírhatod hogy honna írsz stb...
Kérj autógramot hátha küldenek.
A levélre azt a címet írd amit találsz rajongói címnek, és úgy kézbesítik mint egy normál levelet külföldre.
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:37
Köszi a választ hasznos volt :)
Én BJ Armstrongnak akartam egyszer írni, aztán rájöttem, hogy hülyeség lenne...De egyszer lehet, hogy kipróbálom:D
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!