Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Rajongói levél. Mit írhatnék?...

Miss Sunsine kérdése:

Rajongói levél. Mit írhatnék? Nincs ötletem.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék egy sztárnak rajongói levelet írni. Csak az a gond, hogy nem tudom mit írjak :S Szerintetek? Egy amerikai sztárnak szeretném küldeni. Szerintetek kézbesítik innen, Magyarországról? Előre is köszi a válaszokat! :)
2011. ápr. 26. 19:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
kézbesítik, biztosan. hát mondjuk írd meg neki, h miért kedveled...
2011. ápr. 26. 19:34
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Kézbesítik, de az a "sztár" sosem fogja megkapni, hanem valami alkalmazottja fogja elolvasgatni.

Szerencsétlen naponta több száz ilyet kap gondolom és mindben ugyanaz áll: "így szeretlek-úgy szeretlek, nagyon jó vagy, te vagy a király, beléf vagyok zúgva".

Ha a helyében lennél te sem vennéd komolyan egyik ilyen levelet sem, sőt, lehet, hogy ki sem bontják, hanem rögtön a kukában landol.

2011. ápr. 26. 19:34
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

A sztaroknak van kimondottan olyan címük ahova a rajongói levelet lehet küldeni. ez álltalában az internetes oldalukon megtalálható, van akik még autógrammot is vissza küldenek.

A levelet angolul írd meg neki, és olyat írj neki amit szeretnél neki mondani.

Pl ha egy énekes akkor hogy emnnyire szereted a számait, miért is rajongasz érte, leírhatod hogy honna írsz stb...

Kérj autógramot hátha küldenek.

A levélre azt a címet írd amit találsz rajongói címnek, és úgy kézbesítik mint egy normál levelet külföldre.

2011. ápr. 26. 19:37
 4/22 A kérdező kommentje:
:"(( el sem olvassa? :((( Azt mondta a barátnőm, hogy küldjek neki valamilyen ajándékot is hozzá :D azt szerintetek neki adják? :)
2011. ápr. 26. 19:37
 5/22 A kérdező kommentje:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 19:37

Köszi a választ hasznos volt :)

2011. ápr. 26. 19:38
 6/22 anonim válasza:
93%
ne haragudj, de hány éves vagy?
2011. ápr. 26. 19:47
 7/22 A kérdező kommentje:
14 leszek nyáron. Miért?
2011. ápr. 26. 19:49
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
kinek szeretnél írni?:D amúgy szerintem írj neki nyugodtan :) max nem olvassa el, de legalább megpróbáltad :).
2011. ápr. 26. 20:03
 9/22 A kérdező kommentje:
Rihannának szeretnék írni, mert Ő a kedvenc énekesnőm, vele van kitapétázva a szobám, meg a füzeteim is Rihannásak :D Meg még Jaden Smith-nek is szeretnék írni :) Őt is nagyon szeretem :)
2011. ápr. 26. 20:37
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Én BJ Armstrongnak akartam egyszer írni, aztán rájöttem, hogy hülyeség lenne...De egyszer lehet, hogy kipróbálom:D

13L

2011. ápr. 26. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!