Rajongói levél. Mit írhatnék? Nincs ötletem.
de aranyos vagy :D
énis gondoltam már arra, hoyg írok rajongói levelet a kedvenc énekesemnek :) de aztán feladtam :D
Billie Joe-nak én még olyan 3-a éve írtam anyummal az autógramm címére, és vissza is küldték aláírva. :D
16/F
Köszi a választ mindenkinek!
Sajnos tudom, hogy Rihanna sosem fogja látni a levelemet, biztos több ezer van már neki :( És talán Jaden Smith se fogja a kezében tartani :( De a barátnőm azt mondta, hogy Jaden biztosan személyesen fog válaszolni :D Azt mondta, hogy "Jaden egy kalap sz.r, szóval biztos senki nem küldött még neki levelet, és te leszel az első, ezért személyesen fog válaszolni" :D Bárcsak így lenne :) De szerintetek ha küldök valami "ajándékot" is, akkor azt nekik adják? :) Olyan jó lenne :)
Én kb 2 éve küldtem Mileynak egy levelet meg egy kulcstartó féleséget.Válaszolt és kaptam egy autogrammot a képével meg a nevemre szólóan meg a barátnőm is (ezt kapta ajándékba)..
Nem hiszem,hogy ő olvasta el,de lehet,hogy épp az enyémet látta.De azt tudom,hogy mikor jött vissza a posta nagyon-nagyon boldog voltam és akkor az se érdekelt,hogy ő írt-e vagy sem :D
Akkor voltam 11-12 éves..Imádtuk és elküldók.. nem tudom melyik címére már,de arra amire a legtöbben írák,hogy az az.. :)
Pár hét után már kaptuk vissza..
Jadennek BIZTOS nem te leszel az első levelet író,szerintem ezt barátnőd se gondolta komolyan :)
Figyelj egy próbát megér..pénzbe se sok és lesz egy autogrammod tőlük meg egy leveled,ha ők írták ha nem jó érzés lesz,főleg,hogy ennyire rajongsz értük :)
Ma már nem küldenék nekik,de akkor a fanatikus rajongásomra tekintve,nem bántam meg még mindig megvan a levél is meg az autogramm is :D
Hajrá.
14l
A 14 éves lány vagyok:
Rihanna autogrammcíme:
Island Records
Island Records
825 Eighth Avenue
New York, NY 10019
Jaden Smith autogrammcíme:
Overbrook Entertainment, Inc.
450 North Roxbury Drive
8th Floor
Beverly Hills, CA 90210
USA
ha nincs ötleted, akkor miért akarsz írni?
bocs, nem értem
Island Records
Island Records
825 Eighth Avenue
New York, NY 10019
Ebből is látszik, hogy nem ő kapja meg, ugyanis ez a stúdió címe, nem a lakásáé...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!