Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Rajongói levél. Mit írhatnék?...

Miss Sunsine kérdése:

Rajongói levél. Mit írhatnék? Nincs ötletem.

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szeretnék egy sztárnak rajongói levelet írni. Csak az a gond, hogy nem tudom mit írjak :S Szerintetek? Egy amerikai sztárnak szeretném küldeni. Szerintetek kézbesítik innen, Magyarországról? Előre is köszi a válaszokat! :)
2011. ápr. 26. 19:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

de aranyos vagy :D

énis gondoltam már arra, hoyg írok rajongói levelet a kedvenc énekesemnek :) de aztán feladtam :D

2011. ápr. 26. 20:59
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Billie Joe-nak én még olyan 3-a éve írtam anyummal az autógramm címére, és vissza is küldték aláírva. :D

16/F

2011. ápr. 26. 22:56
 13/22 anonim ***** válasza:
Az 100% hogy nem fog Rihanna kezébe kerülni a leveled. És ha valaki visszaír vagy visszaküldi aláírva az biztos hogy nem Rihanna lesz. Így én nem látom sok értelmét. De egyszer ki lehet próbálni. Baj nem lesz belőle :)
2011. ápr. 26. 23:08
 14/22 A kérdező kommentje:

Köszi a választ mindenkinek!

Sajnos tudom, hogy Rihanna sosem fogja látni a levelemet, biztos több ezer van már neki :( És talán Jaden Smith se fogja a kezében tartani :( De a barátnőm azt mondta, hogy Jaden biztosan személyesen fog válaszolni :D Azt mondta, hogy "Jaden egy kalap sz.r, szóval biztos senki nem küldött még neki levelet, és te leszel az első, ezért személyesen fog válaszolni" :D Bárcsak így lenne :) De szerintetek ha küldök valami "ajándékot" is, akkor azt nekik adják? :) Olyan jó lenne :)

2011. ápr. 27. 14:39
 15/22 anonim ***** válasza:

Én kb 2 éve küldtem Mileynak egy levelet meg egy kulcstartó féleséget.Válaszolt és kaptam egy autogrammot a képével meg a nevemre szólóan meg a barátnőm is (ezt kapta ajándékba)..

Nem hiszem,hogy ő olvasta el,de lehet,hogy épp az enyémet látta.De azt tudom,hogy mikor jött vissza a posta nagyon-nagyon boldog voltam és akkor az se érdekelt,hogy ő írt-e vagy sem :D

Akkor voltam 11-12 éves..Imádtuk és elküldók.. nem tudom melyik címére már,de arra amire a legtöbben írák,hogy az az.. :)

Pár hét után már kaptuk vissza..

Jadennek BIZTOS nem te leszel az első levelet író,szerintem ezt barátnőd se gondolta komolyan :)

Figyelj egy próbát megér..pénzbe se sok és lesz egy autogrammod tőlük meg egy leveled,ha ők írták ha nem jó érzés lesz,főleg,hogy ennyire rajongsz értük :)

Ma már nem küldenék nekik,de akkor a fanatikus rajongásomra tekintve,nem bántam meg még mindig megvan a levél is meg az autogramm is :D

Hajrá.

14l

2011. ápr. 27. 15:18
 16/22 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Szerintem se én lennék jadennek az első :D De nagyon örülnék egy autogrammnak :)) Mert nagyon szeretem Rihannát, mindenem Rihannás. Jaden, pedig nagyon különleges :) Nagyon szeretem, úgy hogy egy autogramm nagyon sokat jelentene :)
2011. ápr. 27. 17:06
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

A 14 éves lány vagyok:

Rihanna autogrammcíme:

Island Records

Island Records

825 Eighth Avenue

New York, NY 10019

Jaden Smith autogrammcíme:

Overbrook Entertainment, Inc.

450 North Roxbury Drive

8th Floor

Beverly Hills, CA 90210

USA

2011. ápr. 27. 18:45
 18/22 anonim ***** válasza:

ha nincs ötleted, akkor miért akarsz írni?

bocs, nem értem

2011. ápr. 30. 01:33
 19/22 anonim ***** válasza:

Island Records

Island Records

825 Eighth Avenue

New York, NY 10019

Ebből is látszik, hogy nem ő kapja meg, ugyanis ez a stúdió címe, nem a lakásáé...

2011. ápr. 30. 09:56
 20/22 anonim ***** válasza:
Szerintem tök fölösleges zaklatnod őt ! Nem érsz vele semmit :( ! 1 meg sem kapja 2 nem hinném hogy olyan jó és értelmes angol szöveget tudnál fogalmazni !
2011. ápr. 30. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!