Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gáz, ha azt hazudom, hogy a...

Gáz, ha azt hazudom, hogy a gyerek bírja a bölcsit?

Figyelt kérdés

Ismerőseim már akkor szörnyülködtek, mikor terveztük a bölcsit. Most, hogy már jár, mindenki kérdezi, hogy hogy bírja. Én azt hazudom, hogy nagyon szereti, pedig dehogy...

Kell a pénz, nekem vissza kellett mennem dolgozni, nagyszülői segítség nincs.

2010. nov. 26. 15:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
16-19-es! Nem olvastam a kommentedet, mielött írtam az elöbbit, nos én is nagyon szerény anyagi helyzetben voltam a gyes idején, azt tudnám neked tanácsolni, csak mert én is azt csináltam, hogy felmondtam a gyest és kivettem az addig felgyűlt szabadság pénzt, így oldottam meg, ha módodban áll, esetleg számold ki, mennyi hónapra jár, és arra az utolsó néhány hónapra vedd ki gyes helyett.
2010. nov. 29. 10:01
 12/13 anonim ***** válasza:
16.19-es vagyok. Sajnos a munkahelyem megszűnt, miután GYED-re mentem. Most abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy felajánlottak egy nagyon jó 8órás állást, pont a bölcsivel szemben. Nem hagyhatom ki, mert ki tudja később találnék e munkát.
2010. nov. 29. 14:37
 13/13 anonim ***** válasza:
OFF: Nagyon szep volt toled, hogy beismerted a hibad, valojaban en is elnezest kernek, a cinikus hangnem miatt.
2010. nov. 29. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!