Gáz, ha azt hazudom, hogy a gyerek bírja a bölcsit?
Ismerőseim már akkor szörnyülködtek, mikor terveztük a bölcsit. Most, hogy már jár, mindenki kérdezi, hogy hogy bírja. Én azt hazudom, hogy nagyon szereti, pedig dehogy...
Kell a pénz, nekem vissza kellett mennem dolgozni, nagyszülői segítség nincs.

Én is beadom a fiamat decembertől, pedig imádom, és legszívesebben vele lennék három éves koráig minimum. Ha bárki fizet nekem annyit, hogy ne kelljen beadnom, főleg az utolsó hozzászólónak írom, akkor írjon privit, ígérem nem adom be.
Nem kellene a körülmények ismerete nélkül ítélkezni. Én pl. egyedül nevelem a fiamat, gyerektartást nem kapok, nem tudom a 26ezer ft-os gyes-ből és a 13700ft-os csp eltartani őt sajnos. Könnyű annak, aki megtehetem, őszintén irigylem, de azért nem kellene itt osztani az észt.
Kedves kérdező, szerintem ne mondd, hogy szereti a bölcsit, mondd azt hogy szokja, mint az egyik válaszoló írta. Mióta jár be?
Anyukám óvodában dolgozik, és az ő csoportjában van bölcsis csoport is, azt mondta, hogy általában két hét, mire beszoknak, de van aki hamarabb, van aki később, sok múlik a szülő hozzáállásán is.

Kedves 12:54-es!!
Ha mar igy erdeklodtel, akkor elmondom, hogy a lanyommal itthon vagyok. Most 10 hetes. Kulfoldon elunk. Itt 18 het a fizetett szulesi szabadsag. Ennyi jar, ha nem eleg, menjen az anyuka munkanelkulire. Szoval ha nem akarom, hogy a lanyom fedel nelkul nojon fel, akkor januar 1-tol munkaba kell allnom. Lehet, hogy a szakemberek 3 evet mondanak, es lehet, hogy a lanyom eletenek leszebb pillanataibol kimaradok, de nem hiszem, hogy azzal boldogabb lenne, ha itthon maradnek, nem lenne mit enni, kikapcsolnak a villanyt es a gazt. Sajnos nem mindenki olyan szerencses, hogy a legnagyobb gondja az legyen, hogy 5 vagy 8 fogas legyen az asztalon. Az pedig kikesziti az embert (engem mar a gondolat is), hogy valasztania kell a gyerek es a munka kozott, jobban mondva a kozott, hogy el tudjuk tartani a gyereket, vagy hogy mellette lehessunk.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!