Éjszakára hőemelkedésre adnátok valamit?
Figyelt kérdés
Mennyire valószínű, hogy feljebb megy, ha egész nap nem volt láza?2010. nov. 25. 20:04
1/5 anonim válasza:
Nem adnék. Majd éjszaka úgyis ébred, ha lázas. Nem lehet még ilyenkor tudni, hogy mitől van, és meddig megy fel...
2/5 A kérdező kommentje:
Már a végén vagyunk a betegségnek!
2010. nov. 25. 20:07
3/5 anonim válasza:
Ja értem, azt hittem most kezdődik.
Hát ha eddig éjjelre ment mindig nagyon fel, akkor talán adnék mondjuk 37,8-ra valamit, de ha kevesebb, akkor nem. Sőt. Azt hiszem, én továbbra sem adnék. Most már megküzdi az immunrendszere.
Ha meg újra felmegy magasra a láz, akkor viszont lehet tudni, hogy ha vírus volt, felülfertőződött és akkor antibiotikum kell, már csak azért sem adnék, hogy ez kiderüljön...
Jobbulást!
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Tegnapra kiderült, bacilus! Már szedjük életünk első antibiotikumát! 23 hós
2010. nov. 25. 20:12
5/5 anonim válasza:
Én adnék neki biztos ami biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!