Van egy 7 éves koraszülött kisfiam és nagyon ragaszkodik ahhoz, hogy vele aludjak.4 hónapos volt amikor haza hozztam a kórházból. Addig nem volt vele. Mit gondoltok erről? Zsu
Ennyi idősen már rá kéne szoktatni legalább arra hogy mellette fekszel míg elalszik, majd otthagyod, és így fokozatosan hogy aludjon el egyedül. Ilyen idősen már nem igazán számít hogy koraszülött volt vagy sem! Nem alhatdz vele örökké! De előbb utóbb haxezt megtudják a suliban kivikizik majd a gyerekek hogy még anyuval alszik, milyen dedós!
Gondolom neked is kellemesebb lenne a férjeddel aludni!?
Bizony-bizony ne tekints rá úgy már mint egy koraszülött babára,hiszen eltelt 7 év.Ne ez legyen az első ami eszedbe jut róla,mert neki sem jó az önállósodásában ha mindig ezt hozod fel mentségnek mellette.Ami volt elmúlt,tekintsd már egészséges gyermeknek.
Nekem is van egy 7 éves fiam,elég érzékeny,bújós,inkább lányos lelkületű,mégis már látszanak rajta a "nagyfiús" megnyilvánulások.Szégyenlős amikor öltözködik,zavarba jön ha intim dolgokat kérdezek,a járása,és a beszéde is most kezd változni.Én nem aludnék vele ,és már ő sem akarna.És azt hiszem ez így helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!