Mennyibe kerül óránként a gyermekfelügyelet?
elsö vagyok
Amennyire neztem, a nagyvarosokban ez az atlag, kisebb varosokban szerintem lehet ennel olcsobban is. De pl nekem is van egy csalad, akiknel 16 evesen kezdtem el vigyazni, tehat 8 eve, es a mai napig 800 ft-ot fizetnek egy orara, egy ft-tal sem többet :) Ez Bp. De ismerek olyan csaladot, akik 500 ft-ert is talaltak Bp-en. Amugy, ha rendszeresen kell mondjuk heti ketszer, es nincs sok penzed, akkor egyszerübb egy fix összegben megallapodni. Tehat mondjuk, heti ketszer 2 ora, az egy honapban 32 ora, es te fizetsz erte 20.000 ft-ot. Ha nem varsz sokat (haztartasban besegites, ilyesmi) akkor ez teljesen korrekt, es 625 ft-os oraber. En ennyiert egy szimpatikus csaladnak elvallalnam Bp-en is, ha pluszban van (tehat van mellette plusz munkam, vagy nem üt egy megelhetes szempontjabol fontos munkat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!