Hol vásároljátok a gyerekruhákat?
Turkálóból, nagyon sok újszerű, új és címkés gyerekholmit turkáltam már, de meg nem lehet mondani rájuk, hogy azok onnét valók.
Pl. 86-92-es rugdalozót 70 Ft-ért vettem és zsír új! Ugyanez a Tescoban 1200 Ft körül van!
A ruhái 80%-a Teszvesz-ről, 10% Tesco, 10% ajándék. vagy örökölte (van 5 lány unokatesója).
Én eléggé teszvesz mániás vagyok. Amikor terhes lettem, szinte mindent ott vettem meg: babakocsik, pihenőszék, és az összes ruhája. Kb. 90.000-ret spóroltam a bolti árhoz képest.
- Sacmap
- E-bay
- www.angol-babaruha.hu (baromi olcsók a többihez képest)
Kínait nem veszek soha, és már tesz-veszre sem járok szerintem sok elszállt ár van.
Tescoból a Cheroke-t szeretjük még, és évente kétszer kijárunk Londonba is, ha sikerül úgy időzíteni, hogy elkapjunk valami kiárusítást, akkor potom pénzből öltöztetem fel a három gyereket!!!
Ahogy már más is írta, nagyrészt teszvesz, pólók, nacik, kabátok. Amikor kicsi volt és még kellett, a bodykat újonnan vettem, és szinte csak Scamp-et, vagy 1-2 darab C&A-t is. Pár ruhát kapunk ajándékba is, pl. Hello Kittyt a nagyiktól, amire én nem költenék, mert drága megfizetni a nevet, de amúgy imádja a lányom.
A többit Tesco, főleg ha le van árazva, azokat mondjuk újonnan, a Cherokee márka sokszor nagyon jó minőségű, másolja a Next-et, amit imádunk, legtöbbször azt veszek használtan a teszveszen. És vannak nagyon jó turik, ahol hasonlóan olcsón lehet kapni angol márkás cuccokat. Így nagyon megéri, én el nem tudnám képzelni teljes áron venni dolgokat... az nem férne bele.
Én vidéken élek,itt nem túl bő a választék.Általában C&A-ban,Kik-ben,Brendonban,Tescoban,kínaiban is vettem már ruhákat.
Viszont nemrég jártam először turiban és sikerélményem volt :) mert nagyon szép dolgokat találtam.Ezentúl majd oda is ellátogatok,mert bizony megéri.
-legtöbbször C&A, Tesco, Takko, KIK,
-ha Budapesten járunk, akkor Auchan, H&M
-De sokat kap ajándékba is.
Szinte kizárólag turkáló, egyetértek azzal ,aki azt írta, hogy sírva fakadna, ha egy új ruhát összefoltozna a gyerkőc. Nálunk is van egy-két szép ruha, C&A, Tesco, H&M, ezekben megyünk orvoshoz, vendégségbe, de egyébként otthon csak turkálós cuccban vannak.
Őszintén? Ilyenkor még egyáltalán nem érdekli őket, mi van rajtuk, és ezt ki kell használni, később majd úgyis jönnek a divathóbortok, elég lesz akkor győzni ruhával.:)
Magam is turkálóból öltözöm otthon, mióta kicsi gyerekem van, legalább nem sajnálom, ha leeszi, leböfizi stb.
Jellemzően a Teszveszről szerezzük be a felsőruházatot, bodyt, harisnyát, zokni viszont csak újat veszek. Az F&F tescos bodykkal teljesen elégedett vagyok, szépek, jó minőségűek és nem is drágák.
Ritkán veszünk bármi mást újonnan, ha pl. egy aranyos pulcsi megtetszik, és nincs az egekben az ára, akkor meg szoktam venni. Ajándékba szokott még újat kapni, anyukám ruhát szeret ajándékozni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!