Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nehogy tolakodásnak vegyétek,...

Nehogy tolakodásnak vegyétek, de van pénzetek karácsonyi ajándékra? Ha nincsen hogyan oldjátok meg?

Figyelt kérdés
2010. nov. 23. 14:07
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Utolsó sok jó ötletet adtál,köszönöm.
2010. nov. 23. 14:35
 12/17 A kérdező kommentje:
14:24-es
2010. nov. 23. 14:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Most van, Tavaly nem volt, nem is tartottunk karácsonyt (mondjuk a férjem végig dolgozott 3 napos ünnepen)szóval itthon se volt.

Most már nyár óta teszek félre, mert 1 és 3,5 évesek a gyerekek, már kell nekik karácsony! Főleg a nagynak! Együtt sütögetünk, kreatívkodunk, de ajándékot csak 5-6 ezer ft értékben kapnak. A kicsi lehet még annyiért se, majd attól függ mit kap, mert neki a szülinapja is nemrég volt.

2010. nov. 23. 15:26
 14/17 anonim ***** válasza:

Szia.

Nekem 2 gyerkőcöm van (12év fiú,2év lány) nos én éppen ezért már előre vásároltam,nekik már megvettem a múlt hónapban,a húgomnak 3fia van nekik valami apróságra jut.

Így nekem szerencsére ezen nem kell aggódnom,hogy a gyerekeim nem kapnak Karácsonyra ajándékot :)Fára sokat nem szoktunk kiadni max.3ezret...

2010. nov. 23. 16:25
 15/17 anonim ***** válasza:
35%

Van, egyrészt mert nyár óta minden nap félrerakok egy 200 forintost, van már 25 ezer.

De amúgy is lenne, ez csak plusz pénz.

2010. nov. 23. 19:49
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Van,mértékkel.Nem vagyok a túlzások híve.Nem élünk nagy lábon.A lányom kb.5-6 ft-ért kap ajándékot 2-3 db-ot,lesz közte használt játék is,engem nem zavar.A páromé 8 örül lesz,anyukámé 5e alatt,egy naptárt csináltatok neki, a lányunk képeivel.A másik nagyszülőkkel nem sűrűn találkozunk,ők egy bölcsiben készült képet kapnak valami szép keretbe,de még az is lehet(ha lesz időm)megfestem üvegfestékkel.

Fát több éve max.5 ezerért veszünk,csak Normannt(az nem hullik egyáltalán),igaz a méret már kisebb :-)

2010. nov. 23. 21:04
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Mi főleg a gyerekeknek veszünk ajándékot. Férjemmel egymásnak csak 1-2 apróságot adunk. Minden évben szeptemberben kezdem a vásárlást, így minden hónapban tudok venni valamit és decemberre meg is van minden.
2010. nov. 23. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!