Megvetted már a karácsonyi ajándékot? Ha igen, mit?

köszönöm az ötletet, majd szétnézek játékboltokban szánkó ügyben.
Pedig már a bobon is gondolkodtunk, bár azon nem tudd annyira biztosan megülni, a decatlonban láttunk 7000 ft-ért, egész jót.

Kedves lepontozós!
Kérlek,ajánlj akkor nekünk olyan dolgokat amit a gyermekeinknek megvehetünk,és neked is tetszik.
Köszönöm

5 éves lányomnak: (ő imádja a lovakat)
Mikulásra:
távirányítós motoros póni,+ Lovas farm készlet habszivacsból (ezt magának kell összeállítani-istálló, kerítés, tó, fák, bokrok+ a füves rész + kis lovak vannak hozzá)kb 45*45 cm-es farmot lehet építeni, ez árban is jó 2400 ft (régióban)
Karácsonyra: Bukfencező majmok társast+ egy 10 részes fésülhető lókészletet+ egy 60*60-as habtapi kirakót csiga alakú betűk-számok)+ interaktív kutyust
kisfiam 8 hónapos:
Mikire: Polip aminek minden lába mást csinál,(csipog, zizeg tükrös, rágókás stb), sípoló,Állj fel velem zsiráfot (golyópálya)
Karácsonyra:
Lábbal lökhető kisquadot, Molto gombavárat

:(
bárcsak én is kapnék valamit karácsonyra.ez annyira nem ér :'(
Utolsónak!
Hogyhogy nem kapsz ajándékot?:(
Mondjuk én sem kapok,igaz én felnőtt vagyok és inkább az ajándékokra szánt pénzből csak a kislányomnak vásárolok.

nincs rá sajnos idén pénz mert nem tudnánk fizetni a hitelt,mát így is csomó mindenről le kellett mondani edzésről,szülinapi buliról ilyenek :/
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!