Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Megvetted már a karácsonyi...

Megvetted már a karácsonyi ajándékot? Ha igen, mit?

Figyelt kérdés
Írd le azt is,hogy fiú/lány és hány éves.
2010. nov. 22. 17:21
1 2 3
 1/29 Doddie válasza:
46%
Én 11 éves vagyok,lány. Anyukámtól kikönyörögtem egy laptopot,én ezt kapok!
2010. nov. 22. 17:30
 2/29 anonim ***** válasza:
100%
részben.22 hónapos fiú.Kap gyerek kazettás magnót.mágneses építőt,egy nagy dömpert,szintetizátort,gyurma szettet kiegészítőkkel,állatos nyomdát.Persze ezt nem csak tőlünk kapja ebbe benne van a tesók nagyszülők ajándéka is.Tőlünk 3,4 ajándékot kap.
2010. nov. 22. 17:48
 3/29 anonim ***** válasza:
89%

Folyamatban.

4,5 éves lányomnak egy boszorkány jelmezt, mert már fél éve emlegeti. Ezen kívül egy tündérfűzfás (vagy milyen) playlmobilt, egy Bogyó és Babócás társasjátékot.

1 éves kisfiamnak eddig egy kisvonatos playmobilt sínnel, még más ötletem nincs, mindenünk van már, nagyon nehéz.

2010. nov. 22. 18:43
 4/29 anonim ***** válasza:
79%

elsőnek

Nekem a fiam 11 éves lesz, de nem tudna kikönyörögni egy laptopot semmi módon.

Szerintem kicsit korai.

2010. nov. 22. 20:00
 5/29 anonim ***** válasza:
89%

Én meg 34 éves vagyok, és könyöröghetnék bárkinek, senki nem venne nekem egy laptopot :-))

Bocs az offért:-)

2010. nov. 22. 20:34
 6/29 anonim ***** válasza:
86%
egy részét igen.akkor lesz a kisfiam 16 hónapos.már vettem egy verdás ágyneműgarnitúrát,meg kuglit.kap még egy sátrat alagúttal,azt majd jövő hónapba rendelem meg neki.
2010. nov. 22. 21:05
 7/29 anonim ***** válasza:
87%

Igen, megvettük már, mert jó akciókat fogtunk ki.

19,5 hónapos lesz akkor, kislány. Kap babakonyhát, porszívót, könyvet, Megabloks építőt, szánkót.

Rokonoktól(amiről tudok): baba, babafelszerelés, ágynemű, ruhák.

2010. nov. 22. 21:41
 8/29 anonim ***** válasza:
87%

Szia!

Karácsonykor 19 hónapos lesz a kisfiam és mi is megvettük már neki az ajándékot.

Akciósan sikerült venni egy három emeletes garázst két kisautóval,mega blok építőt tárolózacsiban 120 darabos.

Kap még FP formabedobó csigát, szék bilit, egy műanyag kutyás kismotort,fa világító zenélő vonatot, készségfejlesztő kockát aminek minden oldalán más játék van.Szerencsére nagy a család így már megvan,hogy ki mit vesz neki.:)

Persze a felsoroltak közül pár dolgot mikulásra fog megkapni.

2010. nov. 22. 22:08
 9/29 anonim ***** válasza:
75%
2 éves fiúcska, ma vettünk neki dolgokat: duplo lego- számosat, egy nagy kukásautót, duplo mentőautót, duplo traktort. Play doh gyurmát, formanyomóval, müanyag állatokat. Veszek még egy golyópályát, és valami roarys autót, ez a terv. A mama kisasztalt vesz székkel.
2010. nov. 22. 23:29
 10/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem karácsonykor 15 hónapos lesz a kisfiam, mi szánkót szeretnénk, a családtól kérésre duplót, egyszerű puzzle-t, gondolkodtunk a kisfotelen.

Tényleg, valaki nem tud mondani ötletet, hogy árulnak normális áron szánkót, mert ahol mi néztük, ott 15-20 e forint volt.

2010. nov. 24. 11:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!