Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Au-pairként dolgozom egy...

Au-pairként dolgozom egy családnál és két kislányra (5,7) vigyázok, akik rendkívül elviselhetetlenek. Nem tudok bánni a kisgyerekekkel?

Figyelt kérdés
Au-pairként dolgozom egy családnál és két kislányra (5,7) vigyázok, akik rendkívül elviselhetetlenek. Alig bírom. Nincs nap, amikor ne lenne valami hiszti, probléma. Ez az ötödik hónapom velük, de ma már arra gondoltam, összecsomagolok és elmegyek. Állandóan van valami, ami nem jó. Már annak örülök, ha van olyan nap, amikor nincs sírás, hiszti. És a szülők szerint muszáj felvidítani a gyereket. Én hagynám, had sírja ki magát, de a szülők megkövetelik az ő módszerüket. Nem tudom, mit tehetnék. Tud valaki tanácsot adni?
2009. jan. 13. 19:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Valtsal csaladot, es probalj olyat keresni, ahol egy gyerekre kell csak vigyazni, esetleg baby-re. O nem tud felidegesiteni. En is voltam evekig, tudom mirol beszelsz. Ne hagyd oket ott addig, amig nincs mas. De a neten sok van, keressel, de mondom probalj 1 gyerekeset keresni, hogy minel kevesbe tudjanak kikesziteni idegileg. En 3 honap utan hanytam az elso csaladomnal az idegtol.

Hol vagy?

2009. jan. 13. 19:36
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Gyereket nem felvidítani kell, hanem hagyni hisztizni, és már ki nőtte volna... De hát ha a szülő ilyen... Válts családot.
2009. jan. 13. 19:41
 3/4 anonim ***** válasza:
93%

szia,

Szülők részéről követelés az van, akkor foglalkozzanak Ők a gyerekeikkel, az Ő dolguk megnevelni őket, nem a tied.

Nekem is van egy 6,5 éves keresztlányom, úgyhogy tudom mi az a kiskamasz hiszti.

Az a baj, hogy ilyenkor rájuk férne 1-2 atyai nagypofon, de sajnos erre nincs felhatalmazásunk.

2009. jan. 13. 19:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Helló! Átérzem a helyzeted, mert én is voltam hasonló szituációban, csak nálam a gyerekek elég nagyok voltak (10 és 13) és csak az csak az egyikkel volt gondom. Mindig keresztbe tett nekem és mindennel bosszantott, míg a másik szöges ellentéte volt, kedves és udvarias. Én semmiképpen sem akartam eljönni mert a szülők nagyon jó fejek voltak. Így hát többféle módszerrel próbálkoztam az ügyet megoldani és végül az jött be, hogy beszéltem vele és egyezséget kötöttünk. A te esetedben ez nem lehetséges, hisz kicsik még. Esetleg beszélhetsz a szülőkkel. Bár ha már más megoldás nincs, válts családot.
2009. jan. 13. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!