Mi a véleményetek arról, hogy a 27 hónapos nagylányommal egy szobába tegyük a kistesót?
23 hós a lányom, 3 hetes a kisebbik lányom. A nagy nem bántja a kicsit, emiatt lehetne őket egy szobába tenni. Szintén extra jó alvó, viszont a kicsi sírására, nyögésére, szusszanására egyből felriad. Épp most is itt ül az ölemben, mert a kicsi nyafogott valamiért, és fél óra alvás után felébredt, pedig nappal szokott aludni 2-2,5 órát. Már nem tudom visszaaltatni.
És olyan jó alvó volt, hogy nem gondoltam volna, hogy egy kis nyafogásra majd fel fog riadni :(
Szerintem amíg ébred éjjel a kicsi, addig ne rakd őket egybe, vagy legalább 1 hónapig ne. Addig is meglátod, hogy mit csinál vele, bántja vagy nem foglalkozik vele.
Remélem tudtam segíteni.
Köszönöm a gyors válaszokat!
Hát,igen,akkor lehet,hogy ezt is majd átgondoljuk,nem gondoltam erre amit írtál,hogy megváltozhat a nagy alvása,de persze benne van a pakliban.Köszi mégegyszer és azért várok még tapasztalatokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!