Miért nem fáj neki? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Az én lányom is ezt csinálja mostanában, ő 22 hónapos. Eddig ha csak megbotlott akkor is sírt, most meg ha bármi történik csak némán lehajtja a fejét, vagy odabújik hozzám. Én sem tudom hogy miért nem sír. Nemrég a lábán is találtam egy óriási mély sebet, nem is tudom mikor lehetett, mert nem jelezte hogy elesett volna.
Egyébként meg a fejsérülés nem biztos hogy fáj neki, attól függ, hogy melyik részen van a sérülés. Én régen a radiátorba vertem be a fejem, az ütés az fájt, de egyből utána semmit sem éreztem, pedig ömlött belőle a vér.

Hát ez az orvostudomány annyira specializálódott, hogy egy sebésznek gőze nincs a belgyógyászatról, egy háziorvosnak az idegről.Anyukámmal végigjárva az utat, én döbbentem meg, hogy mennyire laikus módon gondolkodnak egyes kérdésekben az orvosok: biz. jelekből úgy ítélt a háziorvos, hogy anyukámnak valami öregkori érelmeszesedése van, s semmi jóra ne számítsak. Nem nyugodtam bele, s elmentünk a klinkára, idegszakorvoshoz, s kiderült, semmiféle öregkori érelmeszesedése nincs, epilepsziás rohamai vannak, s gyógyszerrel teljesen tünetmentes lett.
Szóval nem mindegy, hogy milyen orvos vizsgálja a gyermeket: én neurológushoz vinném. De lehet, hogy egyszerűen stramm kis gyerek, s a "nagy fiúk nem sírnak" módon viselkedik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!