Megnéznétek? Szerintetek kövér a fiam?
Olvastam egy kérdésben,hogy hány kilók bizonyos korú gyerekek,és hát ledöbbentem,mert 4-5-6 évesen annyi a súlyúk,mint az én fiamnak.Augusztusban múlt 2 éves,és majdnem 17 kiló:S
Az első kép augusztusi,a másik meg most készült egy oviban,mert bevittem körülnézni.
Szerintem a csontjai nehezek. Egyáltalán nem kövér.
Én kb. 7 évesen voltam 17 kiló de nálunk meg mindig ez volt a mumus.
Ez jó!Sűrű a gyerek...D Köszi mindenkinek a válaszokat!
Nem,nem mértem el a súlyát,ennyi...A hosszát pillanatnyilag nem tudom pontosan,de ha hazajött a nagyitól,megmérem.
Azért szerintem neked is látnod kellene hogy nem kövér. Amúgy az a napszemüveges kép valami haláli:D kis gengszter :D
Az én kisfiam most múlt 3 éves és 20 kiló (106 cm)És egyáltalán nem kövér. Ő 18kg volt 2 évesen. Mindig jót nevetek rajta, hogy súlyra már mehetne iskolába :D Amúgy én azon szoktam aggódni, hogy nem túl vékony-e (nem, nem az, csak amikor nő 4-5 cm-t hirtelen akkor annyira vékonynak tűnik a lába stb...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!