Lehet ilyet? Ez legális?
Arra lennék kíváncsi hogy legális-e minden féle szakképesítés nélkül gyermekfelügyeletet vállalni?(pl iskola mellett 18-22 évesen)?
Egyébként bízná valaki ilyen emberre a gyerekét?(főként anyukáknak szól ez a rész)
Valaki erről bővebben esetleg?
Köszi a válaszokat.

Szia
Én ha már ismeretlenre bíznám a lányomat akkor olyanra akinek ha papírjai nincsenek is ilyenről legalább van 1 gyereke,hogy tapasztaltabb legyen a dologba,az első időkbe eléggé sűrűn lenne ellenőrizve stb hú nagyon parás lennék az biztos.Ha ismerős akkor persze más a helyzet.
Régebben ismerősök gyerekeire vigyáztam a tapasztalatom annyi volt,hogy a legkisebb öcsém 11 évvel fiatalabb nálam.

Attól függ mit értesz legális alatt?
Vállalkozóit nem válthatsz ki, mert kell a szakképesítés. Tehát teljes hivatalosan nem lehetsz szakképesítés nélkül semmi.
Viszont most van lehetőség háztartási alkalmazottnak lenni valami bélyeggel, szerintem ott a kutyát nem érdekli, hogy ki kit alkalmaz.
Attól függ ki az illető és hány éves a gyerek. Mert anyukámra is szívesen rábízom, akár napokra is, amikor így hozta a szükség, és nincs semmi szakképesítése. Egy vadidegenre nem bíznám, akármilyen szakképesítése is van az illetőnek.
Igen ezt értem,de van akinek nincs ott az anyukája hogy rá bízza.Ezért kénytelen valaki másra.A lényege az hogy kire bíznád inkább.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!