Vége a délutáni alvásoknak? 3 napja nem alszik a 2 éves fiam délután.
sziasztok! tegnap előtt még az időjárásra gondoltam, tegnap már elkezdtem aggódni (tegnap 6-tól este 8-ig pörgött), ma meg, hogy most is csak játszik az ágyában egészen pánikba estem :)
van egy 10 hónapos huga, akit felébreszt, ha unja a banánt, ráadásul én is ilyenkor tudnék mindenfélét csinálni. ha elmarad az alvás, én leszek nyűgös :)
Szerintetek?
hát nem tudom csajok...
látom a szemén, hogy fáradt, de nem hajlandó aludni! az ágyából kidobált mindent, levetkőzött :)
persze mára már feladtam...
egyébként ma is volt fárasztás bőven, nem is ment korán ágyba, fél 3 felé raktam le őket, mégsem aludt. ja! és vita nélkül ment az ágyába, szóval nem tudom...
most már játszanak a hugival, aztán megyünk fürdeni, mert nem akarom megvárni a hisztis-fáradtságot ezzel a művelettel. tisztán meg addig játszhat, amíg akar :)
azért várok még tapasztalatokat! más gyereke nem produkált ilyesmit ezekben a frontos napokban?!
Mert dacol:)
Enyém is csinálja, két-három nap, és újra aludni fog, csak tedd le mindig időben, ahogy szoktad.
Én mindig már ebéd előtt mondom neki, h a kisgyereknek aludni kell, ebédel, és megy is pihenni.
Már ő is mondogatja ezt, persze nem mindig sikerül aludnia:)
Az én 2 éves kisfiam is ezt csinálja, vasárnap kezdődött és ez idő alatt 3-szor simán elaludt, 3-szor meg sehogysem...Ma már én is feladtam a próbálkozást, miután másfél órás kisérletezgetés után még mindig viháncolt. Persze fél 7 körül már ment a nyüglődés, és fürdés után hamar el is aludt, még a meseolvasást is visszautasította, olyan fáradt volt.
Azért én még tovább próbálkozom, mert amúgy ha elalszik, 2,5-3 órát szundít, tehát kell neki a pihenés. És az oviban is kell majd aludnia. És nekem is kell az ő alvásideje, akkor tudok csak főzni, vasalni, stb. Szóval, magát a rituálét (ebéd, mese) továbbra is elkezdem, aztán meglátom, mi lesz belőle. Erőszakkal úgysem tudom elaltatni, csak reménykedem, hogy ez csak egy időszakos dolog:-)
Köszönöm mindenkinek! Visszatért a régi kerékvágás!
most a 10 hónapos lányom virraszt éjjel-nappal :( de neki legalább tudjuk a fogára fogni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!