Mi segíthetne a köhögésén?
Fenistil cseppek segítenek, de ehhez doki kell.(Ez leviszi egy kicsit a nyálkahártya duzzanatot, így tágabb lesz a légút) Adhatsz neki köptetőt (Én ACC 100-at szoktam) ébredés után, az fellazítja a váladékot, segít a felköhögésben (már ha nem szárazon köhög).
Ha van hideg párásítód, kapcsold be a szobájában, főleg alvási idő alatt.
És valamilyen Kalcium készítmény is jó, nyálkaoldásra, én a Calcimusc-ot szeretem, de ahhoz is doki kell...
Én ezeket adom most, meg Cebiont, ami segíti a lábadozást (én nem adom állandóra, csak ha betegek), nálam is köhögnek.
Jobbulást!
Esetleg próbáld ki a hagymateát is, ártani nem árt.
Én úgy csinálom, hogy kis cukrot karamellizálok, felöntöm vízzel, beleteszek egy fej jól megmosott hagymát a héjával együtt (persze a legkülső száraz héját leszedem), megfőzöm kb. 15-20 perc alatt, majd a hagymát kiszedem, leszűröm a teát, teszek bele egy teafiltert, majd mézzel és citrommal ízesítem.
Hagyma íze egyáltalán nincs, viszont nagyon jól feloldja a lerakódásokat.
Egy próbát megér! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!