Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 8 órás munka mellett, két...

8 órás munka mellett, két kicsivel hogy lehet ellátni a háztartást?

Figyelt kérdés

Közeleg az idő, mikor oviba megy lányom, a kicsi lehet bölcsibe, és dolgoznom kell.

Előre félek tőle.

Hogy lehet ezt megoldani?

Kelek max 6-kor, ellátom magam, a gyerekeket, irány az ovi, majd munka. Jobb esetben 4-kor gyerekekért, majd haza, ebéd, játék, fürdés, altatás, és 10-kor neki is állhatok főzni másnapra és mosogatni? Mert ha meg ebéd után állok neki, akkor nem is látom a gyerekeket, velük meg csak kell foglalkozni, nem?...Ilyen hogy vasalás, takarítás gondolom csak hétvégén...

Hogy oldjátok meg a gyakorlatban?

Egy gondolatom van, hogy kétnapra főzni, akkor egyik nap főzés, másnap mosogatás pl...

Segítsetek felkészülni..

sokszor most sem boldogulok, hogy itthon vagyok 28 és 8 hósommal...

2010. nov. 18. 16:57
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem a főzést hagyd ki, ennyi mindent képtelenség egyszerre megoldani!

Próbáljatok valami más megoldást találni rá, ha pl. tudtok a munkahelyen meleget enni, rendelni stb, azt sem kell minden nap. A gyerekek úgyis kapnak meleget a bölcsiben oviban, estére meg elég a virsli, rántotta, melegszendvics stb.

A párod segítségére pedig mindenképpen szükség van, ezt neki is meg kell értenie.

Azt én sem értem amúgy, hogy nagyanyáink hogy csináltak meg mindent régen, amikor még vizet kellett hordani a kútról, meg csirkét kopasztani stb... :)

2010. nov. 20. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!