Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit csináljak nem akar enni a...

Mit csináljak nem akar enni a fiam?

Figyelt kérdés
2 és fél éves egyszerűen nem bírok vele. Ma amit megevett reggel 2 katona kenyér szalámival, délben 3 kanál tészta husival utána egy kevés tejberizs. Most meg már este. Egyébként nem válogatós mindent megeszik de csak ennyit. Néha nagyon jól eszik. Nem iszik csak vizet és napi több mint fél liter tejet. Még csak 12 kg. Tapasztalatok? Mit csináljak? Ja és kap c vitamint és béres cseppet?
2010. nov. 17. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Tömd megXD

Vidd el egy orvoshoz,van valami étvágygerjesztő gyógyszer azthiszem.Mellesleg ha akkor sem eszik el kell vinni kórházba,ott összepépelik a kaját,és beadják neki csövön keresztül.Mondd el neki ha nem eszik csövön keresztül fogják táplálni.biztos megilyed és inkább elkezd enni.

2010. nov. 17. 17:23
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne aggodj,az én 2,5évesemnél is vannak ilyen periodusok.Van hogy 2-3 napig alig eszik de utána mikor megéhezik ujra nagykanállal.:)
2010. nov. 17. 18:48
 3/5 anonim ***** válasza:

off:első te nem vagy normális...már ne is haragudj

válasz:

szerintem ne aggódj, mindenkinek más az anyagcseréje, energia felhasználása, nálunk is van, h egész nap zabál a kislányom, van hogy pár falatot eszik. Ha aggódsz nagyon, és mellette látod, hogy nem eleven, jókedvű, aktív, gyenge vagy sápadt, vidd el orvoshoz egyébként ne görcsölj rajta.

2010. nov. 18. 00:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia!Én is kivoltam kattanva mikor az enyém sem evett,de mindenki azt mondta doki védőnő ismerős,nem baj csak igyon hogy kine száradjon,volt hogy 2 évesen a napi kajája fél liter tej volt meg tea,gondolhatod milyen ideg voltam mondtam ezt nemhiszem el ilyen nincs és csontkollekció sem volt,vagyis a doki mellett az aszisztens kivolt hogy ijet mondok hogy nem eszik!Remélem segitettem
2010. nov. 23. 16:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Kedves 00:19-es.Mit írtam volna? 12 éves vagyok.De te biztos ilyen korban lángelme voltál gyereknevekésből...Csak azért írtam mert velem ezt csinálták.
2010. dec. 10. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!