2.5 éves kisfiúnak mit vegyek karácsonyra?
Figyelt kérdés
rody lovacska ,kismotor,fabringa kilőve...2010. nov. 15. 19:35
1/7 anonim válasza:
vegyél neki gyerekmotort nem azt amelyik lábbal hajtós hanem amelyik belső égésű ez : [link]
2/7 anonim válasza:
pff:-D jó hogy nem mindjárt autót.
Mostanában nagyon sok játékot játékot kapnak a gyerekek azért nem lehet már nekik mit venni...Nem a kérdezőnek szól csak általános megállapítás. Nagy a család és többnyire 2 éves korára mindene megvan aztán meg jöhet az ötletelés. Mellesleg bármit veszel neki 3 napnál tovább nem érdekli.
Kérdésre: Lego Duplo?
vagy WOW játékok közül valamelyik?
3/7 anonim válasza:
most mé? :D én 3 éves koromba bepisiltem volna egy ilyen mociért most már van nagyban de akkor is :D
4/7 anonim válasza:
a WOW meg nem ér semmit ha a gyerek nem tud angolul mert azt a játékot a történetéért kő játszani :D
5/7 anonim válasza:
egy műanyag autóhoz miért kéne angolul tudni???
bár tudod mit tényleg ehhez nagy angoltudás kell...
Inkább vedd meg magadnak a mocit.
6/7 anonim válasza:
a mocira én nagy vagyok nem férek rá és azthiszem az 50 kilós súlykorlátot is megszegném
7/7 anonim válasza:
Az én fiam is közel 2,5éves.Itt nézz szét sok jo kis játék van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!