Betudnám iratni az óvodába?
Figyelt kérdés
2ésfél éves a kisfiam már több mint féléve szobatiszta.azt hallottam h. ennyi idősen már belehet iratni.2010. nov. 15. 09:50
1/4 anonim 

válasza:

beiratni előző év áprilisban-májusban kell. Az enyém másfél éves volt, amikor beirattam tavasszal, de 3 évesen megy majd oviba.
Úgyhogy beiratni bármikor be lehet, ha beiratkozás van.
Be tudod majd tavasszal a következő nevelési évre. Ha idén akartad volna, hogy elkezdje az ovit, akkor tavasszal kellett volna beiratnod.
2/4 anonim 

válasza:

Az én kislányom is 2.5 éves.Én is próbálkozom az ovikkal,mert nem veszik be bölcsibe és így nem tudok dolgozni menni.Ő is szobatiszta,eddig a körzetiből elutasították,megpróbálom egy másikban,hátha...
3/4 A kérdező kommentje:
köszi.azért én is megprobálom!:)
2010. nov. 15. 16:31
4/4 anonim 

válasza:

Ez teljesen óvoda függő. Nálunk csak májusban lehet beiratni, év közben nem. (Bp. XI.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!