Miért "kell" óvodába járni?
4 évet?
nem 3-at?
Egyébként szerintem 5 éves kortól kell mindenképpen óvodába járatni.
Én anno 1 évet jártam óvodába, mégis ember lett belőlem, hamarosan az én fiam is óvodás lesz.
Én nem hiszek abban,hoyg minden gyereknek 3 éves kortól KELL járnia óvodába, de abban viszont hiszek, hogy mindenképpen kell valamikor.
Nem vagyunk egyformák, és ez már kiskorban is látszódik.
Nem minden gyermek érett rá, és most az érett szót nem úgy használom,hoyg ezzel bármi féle sértést szeretnék előidézni. Hanem úgy értem,hoyg ő épp nem igényli,és akkor nem is kell erőltetni.
Szerencsés helyzetben vagytok,mert nektek van választásotok - hisz nem dolgozol. Sajnos vannak anyukák akik visszamennek dolgozni,és nincsen más választásuk.
Egy csomó mindentől függ, hogy mikor alkalmas a gyermeket oviba vinni. Ha neki most otthon jobb veletek, akkor had legyen.
Ha valaki érdeklődi, mondd hogy nektek ez most így jó, majd megy később.
Senkinek semmi köze hozzá.
Na, látod, velünk meg pont fordítva van. 3 és fél éves a fiam, most kezdte az ovit. Én itthon vagyon az öccsével. Mindenki azt kérdezi, miért küldöm oviba, talán útban van itthon? Hát nem. Azért küldöm oviba, mert NEKI már szüksége van a gyerektársaságra, és az otthoninál ingergazdagabb környezetre. A pici mellett nemigen tudunk rajzolgatni, gyurmázni,stb de sajnos még a meseolvasás sem megy együtt, annyira mások az igényeik.
De minden gyerek más, te tudod, a te gyerekednek mi a jó. Ha nektek ez így megfelel, akkor nem kell ovodába járni.
Aki meg beszól, azzal ne foglalkozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!