Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért "kell" óvodába járni?

Miért "kell" óvodába járni?

Figyelt kérdés
A fiam 3 elmúlt, két hetet járt oviba, aztán kitették, mert bepisilt. Egyáltalán nem volt partner a szobatisztaságban. itthon már minden OK, éjjelre is, de mindenki csodálkozik, hogy ennek ellenére itthon fogom. 22 gyerekre van 1 óvónéni és 1 dajka, én itthon vagyok a kicsivel. Miért ne maradhatna pár hónapot még itthon? Tudom, kell a közösség, de így is 4 évet fog oda járni, lesz még ideje szocializálódni.
2011. okt. 10. 06:41
 1/6 anonim válasza:
81%

4 évet?

nem 3-at?

Egyébként szerintem 5 éves kortól kell mindenképpen óvodába járatni.

Én anno 1 évet jártam óvodába, mégis ember lett belőlem, hamarosan az én fiam is óvodás lesz.

2011. okt. 10. 06:50
 2/6 A kérdező kommentje:
mivel augusztusi, ezért fog 4 évet járni, "évvesztes"
2011. okt. 10. 07:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
én se viszem :) és engem is ezzel otromolnak. ha otthon tudsz maradni, akkor hagyd az ovit. vidd sokat közösségbe, játszóházba, ide-oda
2011. okt. 10. 07:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Èn csak májusban viszem majd, mert akkortól indul a munkám. Előbb nem.
2011. okt. 10. 08:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nem hiszek abban,hoyg minden gyereknek 3 éves kortól KELL járnia óvodába, de abban viszont hiszek, hogy mindenképpen kell valamikor.

Nem vagyunk egyformák, és ez már kiskorban is látszódik.

Nem minden gyermek érett rá, és most az érett szót nem úgy használom,hoyg ezzel bármi féle sértést szeretnék előidézni. Hanem úgy értem,hoyg ő épp nem igényli,és akkor nem is kell erőltetni.

Szerencsés helyzetben vagytok,mert nektek van választásotok - hisz nem dolgozol. Sajnos vannak anyukák akik visszamennek dolgozni,és nincsen más választásuk.

Egy csomó mindentől függ, hogy mikor alkalmas a gyermeket oviba vinni. Ha neki most otthon jobb veletek, akkor had legyen.

Ha valaki érdeklődi, mondd hogy nektek ez most így jó, majd megy később.

Senkinek semmi köze hozzá.

2011. okt. 10. 08:55
 6/6 anonim ***** válasza:

Na, látod, velünk meg pont fordítva van. 3 és fél éves a fiam, most kezdte az ovit. Én itthon vagyon az öccsével. Mindenki azt kérdezi, miért küldöm oviba, talán útban van itthon? Hát nem. Azért küldöm oviba, mert NEKI már szüksége van a gyerektársaságra, és az otthoninál ingergazdagabb környezetre. A pici mellett nemigen tudunk rajzolgatni, gyurmázni,stb de sajnos még a meseolvasás sem megy együtt, annyira mások az igényeik.

De minden gyerek más, te tudod, a te gyerekednek mi a jó. Ha nektek ez így megfelel, akkor nem kell ovodába járni.

Aki meg beszól, azzal ne foglalkozz.

2011. okt. 10. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!