3 év körüli kisgyereknek milyen vitamint, multivitamint, immunerősítőt adsz? Közösségbe jár?
Figyelt kérdés
2010. nov. 15. 09:37
1/8 anonim válasza:
Az enyém idén a ribomunyl-t kapja.4 éves. Tavaly béres cseppeztünk egész télen. Viszont nem is volt beteg. Lehet idén is elkzedjük.
2/8 anonim válasza:
Eddig kapta a béres cseppet + homeopátiás szert. de már 1 hónap alatt 2 szer volt beteg.
Épp én is ezt a Ribomunylt néztem ki, holnap megyek és megkérdezem a doktornőt is.
4/8 anonim válasza:
Az első vagyok. Mi már túl vagyunk az első 3 heti adagon. Gondolom mostanában fejti ki a hatását...remélem amilyen drága olyan jó. Amikor megkatuk, néztem is a gyógyszertárba :)De hátha!!!!
5/8 A kérdező kommentje:
Ez az a szer amiről írtok? Ez egy oltás? Annak is minősül? (ez biztos hülye kérdés)
Én ezekhez tökhülye vagyok!
2010. nov. 15. 21:30
6/8 anonim válasza:
13:59 vagyok
Voltunk a doktornőnél.
NEkünk egyiket sem ajánlotta. Ribomunylt és a BRONCHO-VAXOM por
hanem ezt:
azért ezt, mert mi általában vírusokat kapjuk el, és ezzel jobban lehet védekezni. Ki is váltottam, remélem használni fog.
7/8 anonim válasza:
Ha egyet köhint, vagy elkezd folyni az orra, fokhagymásméz, vagy citromos méz, vagy propolisz.Ha súlyosnak tűnik, mind egyszerre.
8/8 anonim válasza:
Béres+ ökonetes C vitamin lórugásnyi dózisban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!