Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Sokat alszik kétéves lányom,...

Sokat alszik kétéves lányom, ha 3- 3,5 órát durmol délután?

Figyelt kérdés
Néha már azon aggódom, hogy nem-e vashiányos, vagy beteg. Nem mindig van így, de 10-ből 6-szor ennyit alszik.
2010. nov. 12. 15:25
 1/7 anonim ***** válasza:
Mikor fekszik este és mikor kel reggel? Fiam 2 éves, este későn ,10-kor fekszik, 7-8 között felkel, délután simán alszik 3 órát. Szerintem ez igy okés, mivel későn, nem nyolckor fekszik le.
2010. nov. 12. 15:28
 2/7 A kérdező kommentje:
Fél tízkor alszik el, negyed nyolckor ébred. Délután pedig fél egykor alszik el, fél négyig nyomja.
2010. nov. 12. 15:30
 3/7 anonim ***** válasza:

Az enyém dettó, mint az első válaszolóé. Este későn fekszik, nem tudok mit csinálni vele, már kb ezerszer próbáltam korábban ágyba dugni, nem ment, reggel 7-8 között kel, most is már 3 órája alszik!

Remélem az oviban változni fog. Ja és az enyém 2,5 éves!

2010. nov. 12. 15:32
 4/7 anonim ***** válasza:

Megpróbálhatod délután előbb felébreszteni, és akkor talán este hamarabb letenni, már 8-9 között.

Ha emiatt nem nyűgösködik egészen estig, akkor át fog állni. Én 3 óránál tovább sosem hagyom őket, hogy este elaludjanak. (A nagy így is néha fél tízig dumál az ágyában, de fekvés akkor is előbb van, és ő már három múlt)

2010. nov. 12. 15:37
 5/7 anonim ***** válasza:

az én fiam detto, mint a lányod, pedig ő már majdnem három éves. :-)

reggel alszik kb 7-8ig, délután fél egytől alszik, és fél négykor szoktam kelteni, de olyan mély álombol kel, hogy fél óra, mire észheztér.

este 9kor megy aludni.

ha fentvan aktív nagyon!

2010. nov. 12. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam is pont így alszik, de előfordul, hogy fél 1- fél 5 ig alszik. Este ő is fent van 9-fél 10 ig. Reggel fél 8 körül ébred.
2010. nov. 12. 17:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok, szerintem sokan irigyelnek minket, hogy kétévesünk dèlután nem éri be fél óra alvással:) oké, hogy tizig fent van, de én sem fekszem le kilenckor, nem zavar semmiben. Délután meg takaritok,főzök, alszok és még egy filmet is megnézek:) hát nem tuti?
2010. nov. 12. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!