Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Van valakinek ötlete, jó...

Van valakinek ötlete, jó allergológust keresek?

Figyelt kérdés

A kisfiamnak már harmadszorra jön elő olyan allrgiája, hogy lázcsillapítás után bedagad mindene. Szája, kukija, zacsija, szeme. Már többször beutaltak kórházba, de semmit nem tudnak mondani, mert nem minden lázcsillapításnál fordul elő.

Kérdeztem a dokit, hogy nem-e valamelyik virussal reagálva váltja ki ezt. Azt mondták, hogy lehet, és ennyi.

Ha tud valaki valami jó dokit, akkor segítsen. Köszi

2009. jan. 10. 18:00
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én tudok, de Egerben...

Ha jó akkor megirom az elérhetőségét

2009. jan. 10. 18:13
 2/6 A kérdező kommentje:

Szia!

Küldjed, ha közelebb nincs az is jó lesz!

2009. jan. 10. 18:23
 3/6 anonim ***** válasza:
szia,melyik megyében vagy?
2009. jan. 12. 10:58
 4/6 anonim ***** válasza:

szia!

Visszaírtam emiledre, de elfelejtettem benne írni,h a férfi dokit hívd,teloban is nagyon segítőksz.

Lázcsillapítók hatóanyaga mindig ugyanaz?

Dagadás meg nem játék,akár fulladás is lehet,nem értem a dokikat h miért nem vizsgálják tovább.-(

2009. jan. 13. 09:44
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen, mindig uagyazt adom(Nurofen). Ez a 3. eset, hogy kijött. Volt úgy hogy semmi baja nem volt tőle.
2009. jan. 13. 19:26
 6/6 anonim ***** válasza:
a honlapon van h társak vagy mi,és ott szerepel egy bp-i doki is
2009. jan. 14. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!