Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért elutasító a fiam?

Miért elutasító a fiam?

Figyelt kérdés
2 éves fiam szinte teljesen elutasít magától. Minden csak az apa.. én nem puszilhatom, csak apához szalad. apa fürdessenstb.. apa az isten.. pedig esténként még szopizni szokott. miért ilyen velem? olyan szomorú vagyok, semmi szeretete nem kapok tőle.. nem hinném hogy ez is a dackorszak része...
2010. nov. 11. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem anya mesélte,hogy amikor ennyi idős voltam egészen 5-6éves koromig,mindig apa volt az isten.Csak ő fürdethetett,olvashatott,csak ő vele játszhattam meg ilyenek.

:)

2010. nov. 11. 21:29
 2/4 anonim ***** válasza:
Nálunk sokáig az apjával volt ilyen. Igen ez nagyon rossz érzés. Próbáltad már, hogy szomorú vagy és mi erre a reakciója? Mert nálunk mármint apánál ez vált be.Szerintem változik még ez most egy ilyen korszak.
2010. nov. 11. 21:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha napközben ketten vagytok, akkor játszik veled, nem? Biztos, hogy igen. Csak akkor ilyen, mikor apa végre hazaér. Téged napi 12 órát lát, őt max 4-et. Ezért apa a minden:) egyem az okos kis szivét!:)
2010. nov. 11. 22:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen, amíg itthon voltunk kettesben, addig én is azzal magyaráztam hogy mindig csak engem lát. De én most már dolgozom, és amikor hazajövünk, akkor ugyan az a szitu. Pedig engem se lát többet..
2010. nov. 12. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!