3.5 éves fiam nagyon apás, emiatt nem merem meglépni, hogy külön költözzek az apjától. Mikor fog rájönni magától, hogy apa csak idegbajt hoz az életünkben?

Három és fél éves a gyerek, ő nem fog rájönni hogy a szülei kapcsolata nem ideális, mert ő ebben nő fel, neki ez a "normális".
Majd talán ha már kamasz lesz, vagy fiatal felnőtt, akkor elkezdhet derengeni neki, hogy talán nem volt minden rendben anyu és apu között. Ha nem jó a házasságod és úgy érzed: már nem menthető, vagy nem akarsz már tenni érte, akkor lépj. A gyerek majd feldolgozza.

Hat majd talan 15-20 evesen valahol. Vagy akkor, ha neki is gyerekei lesznek..
En peldaul csak akkor jottem ra, hogy apam igazabol milyen is volt, amikor nekem is gyerekeim lettek. Hiszen lattam, hogy a ferjem hogy viselkedik a gyerekekkel es az meroben mas, mint amit az apam csinalt.
Mert nyilvan az en szememben az apa az APA volt, aki mindig hozott ajandekot, adott penzt, mittudomen. Megsimogatta a fejem ketszer es en mar annak orultem…
Valas utan is mehettem hozza barmikor, ezzel nem volt baj, csak eppen vagy otthon volt vagy nem :D
Kedves volt velem. De alig volt jelen. Mindig volt jobb dolga, bar ha egyszer nekem megigert valamit, azt legalabb betartotta, de ritkan fordult elo ez is.
Anyamnak semmit nem segitett, majd megcsalta ot, de azt mondta, hogy anyam hajszolta bele es minden az o hibaja. Nyilvan ezt gyerekkent az ember nem eri fel esszel, hogy is van ez…
Szoval en erre nem varnek. A gyerek meg fogja szokni az uj helyzetet, barmi is lesz.

"...akkor külön kassza, mától."
Tehát ma elmegy a fejével egy ügyvédhez és kötnek egy házassági vagyonjogi szerzodest? Mert anélkül házasság alatt nincs olyan, hogy külön kassza.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!