Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Vigyem oviba három évesen...

Vigyem oviba három évesen vagy inkább csak rá egy évre?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok?
2009. jan. 10. 12:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Én a 2 évesemen látom, hogy nagyon igényelné a vele egykorúak társaságát. Vagyis ha megtehetném, hogy itthon legyek, akkor is délelőtt elvinném oviba. Persze, ha jól érzi ott magát.
2009. jan. 10. 12:50
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát te látod a gyerekeden, hogy mennyire szereti a gyerektársaságot. Meg hogy te mennyire engedheted meg magadnak, hogy még egy évet otthon legyél. Az én fiam 1 éves és már most nagyon szeret gyerekek között lenni, de azért még egy évet itthon tartom persze. Jövőre bölcsis lesz és szerintem ő gond nélkül meg fogja szokni. Persze azért a legtöbb gyereknél van egy nehezebb időszak az elején, de ha megszokja, akkor nem lesz baj.
2009. jan. 10. 13:04
 3/8 A kérdező kommentje:
Hát, nem nagyon volt eddig gyerekek között, úgyhogy nem tudom, hogy szeretné-e.
2009. jan. 10. 17:23
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem vigyed!

Minnél később kezdi el az ovit, annál nehezebb lesz beszoktatni. Sokkal megrázóbb lesz neki az elválás.

A másik érv: "gyereknek gyerek a barátja"

Az elején így is nehéz lesz!!

Én is egy csomószor sírva jöttem el az oviból.

Még most is van, hogy néha nehezen megy be, pegig már kiscsoportos (minvel kezdtünk),úgyhogy a kezdeti nehézségek ne tántorítsanak meg.

Sok sikert!!!

2009. jan. 10. 17:25
 5/8 anonim ***** válasza:
45%
hát ha nem félsz a betegeskedéstöl mert ott mindent megkapnak, hát nekem beteges volt de korházba soha nem voltunk azt mondta az orvos ne vigyem oviba.én ha tudtam volna nem hordtam volna.
2009. jan. 10. 18:22
 6/8 anonim ***** válasza:
Én otthon vagyok és sokszor gondolok arra hogy otthon hagyom őt is. De mivel szeret menni, viszem minden nap, pedig gyalog kell mennünk, de kell neki a társaság. A bacikon kívül azért jó dolgokat is tanulnak.
2009. jan. 10. 19:26
 7/8 A kérdező kommentje:
Annyira nehezen engedem el magam mellől...gondolom más is..de a gyerektáraság meg kellene neki szerintem. Most született kistestvére, elég lesz neki, ha majd vele játszhat vagy korának megfelelő gyerekekkel játszon és beszélgessen inkább?
2009. jan. 10. 19:50
 8/8 A kérdező kommentje:
Ja, és köszönök minden választ és bíztatást is!
2009. jan. 10. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!