Vigyem oviba három évesen vagy inkább csak rá egy évre?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok?2009. jan. 10. 12:07
1/8 anonim válasza:
Én a 2 évesemen látom, hogy nagyon igényelné a vele egykorúak társaságát. Vagyis ha megtehetném, hogy itthon legyek, akkor is délelőtt elvinném oviba. Persze, ha jól érzi ott magát.
2/8 anonim válasza:
Hát te látod a gyerekeden, hogy mennyire szereti a gyerektársaságot. Meg hogy te mennyire engedheted meg magadnak, hogy még egy évet otthon legyél. Az én fiam 1 éves és már most nagyon szeret gyerekek között lenni, de azért még egy évet itthon tartom persze. Jövőre bölcsis lesz és szerintem ő gond nélkül meg fogja szokni. Persze azért a legtöbb gyereknél van egy nehezebb időszak az elején, de ha megszokja, akkor nem lesz baj.
3/8 A kérdező kommentje:
Hát, nem nagyon volt eddig gyerekek között, úgyhogy nem tudom, hogy szeretné-e.
2009. jan. 10. 17:23
4/8 anonim válasza:
Szerintem vigyed!
Minnél később kezdi el az ovit, annál nehezebb lesz beszoktatni. Sokkal megrázóbb lesz neki az elválás.
A másik érv: "gyereknek gyerek a barátja"
Az elején így is nehéz lesz!!
Én is egy csomószor sírva jöttem el az oviból.
Még most is van, hogy néha nehezen megy be, pegig már kiscsoportos (minvel kezdtünk),úgyhogy a kezdeti nehézségek ne tántorítsanak meg.
Sok sikert!!!
5/8 anonim válasza:
hát ha nem félsz a betegeskedéstöl mert ott mindent megkapnak, hát nekem beteges volt de korházba soha nem voltunk azt mondta az orvos ne vigyem oviba.én ha tudtam volna nem hordtam volna.
6/8 anonim válasza:
Én otthon vagyok és sokszor gondolok arra hogy otthon hagyom őt is. De mivel szeret menni, viszem minden nap, pedig gyalog kell mennünk, de kell neki a társaság. A bacikon kívül azért jó dolgokat is tanulnak.
7/8 A kérdező kommentje:
Annyira nehezen engedem el magam mellől...gondolom más is..de a gyerektáraság meg kellene neki szerintem. Most született kistestvére, elég lesz neki, ha majd vele játszhat vagy korának megfelelő gyerekekkel játszon és beszélgessen inkább?
2009. jan. 10. 19:50
8/8 A kérdező kommentje:
Ja, és köszönök minden választ és bíztatást is!
2009. jan. 10. 19:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!