Nem alszik csak délután, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Eddig rendben volt a déli alvás. kb. egy hete Kislányom állandóan kimásik az ágyból a déli alvásnál délután nyügős majd este 5-kor bealszik. Felborult a napirend mit tegyek alig tudom felkelteni este. Jobb lenne ha délben vagy kora délután aludna. (29 hónapos múlt).2010. nov. 10. 18:51
1/4 anonim 

válasza:

Ne hagyd 5-kor elaludni, nálunk kihúztuk 7-ig.Aztán másnap olyan fáradt volt, hogy délben elaludt.
2/4 anonim 

válasza:

Nekünk is volt időszak mikor ezt művelte. Én egyszerűen kihúztam fürdésig (7ig). Így egyszerűbb volt, nem borult a napirend. Kb. 4-szer volt ilyen egy-egy hétig tartó időszak.
3/4 anonim 

válasza:

VAgy szigorú alvás délben, vagy fürdésig nincs alvás!
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
2010. nov. 11. 07:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!