Hányadik alkalomra sikerült egész délelőttre otthagynod a gyerekedet az oviba?
Figyelt kérdés
Most kezdtük de állandóan keres és velem akar játszani. Fél a többi - nagyobb gyerektől. Inkább az ovónénikkel játszik nem a gyerekkel.2010. nov. 10. 15:17
1/4 anonim 

válasza:

Ez igy lesz, AMIG ott vagy,amikor elmentél (persze néhány nap szoktatás után), akkor elkezd szépen játszani. Akkor is igy van, hogyha amikor el akarsz menni, elkezd sirni - de nem azért mert fél, hanem mert a te félelmedet érzi -, ha elmentél, akkor szinte pillanatokon belül megnyugszik és jól elvan az oviban. (Óvónö vagyok, igy erröl az oldalról is ismerem a helyzetet, de anyaként is ezt tapasztaltam.)
2/4 anonim 

válasza:

Mi szeptemberbe kezdtük az ovit.A legelső nap már egyedül maradt délig.Két hétig hoztam el ebéd után.Semmi gond nem volt vele.Összebarátkozik a gyerekekkel és majd semmi gond nem lesz.Légy kitartó és következetes.
3/4 anonim 

válasza:

Elsőre ottmaradt és mikor mentem érte délben, közölte, hogy ő ott akar aludni! Persze akkor még egy gyerek se aludt ott, mert ez tiszta kiscsoport és mindenki akkor kezdett.
4/4 anonim 

válasza:

Szia.Mi a bölcsit kezdtük szeptemberben. A fiam 2 éves és a 3. délelőtt már otthagytam. Semmi baj nem volt, egyszer pityergett csak, de hamar megtudták nyugtatni a dajkák.Pár napig még sírt mikor eljöttem, de aztán rögtön belemerült a játékba. Azóta is nagyon szeret járni szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!