Mennyire tartod hasznosnak az esernyőkocsit? Gyermeked elmarad benne? Mikor használod?
Kislányom másfél éves,és a sport babakocsit már nem használjuk,az macerás,és így egy ideje mindenhol jön gyalog vagy hozom.
Sajnos,az utóbbi időben tépi ki a kezét a kezemből,és olykor egy kínlódás bárhová menni.
Gondoltam,beszerzek egy esernyőkocsit.
Mire figyeljek?
Kell az?
Jó az?
Kedves válaszoló, aki kétségbe vontad, hogy hálós az esernyőkocsi, nem akarok veszekedni, de attól, hogy te még nem láttál, létezik.
Pl. itt van, tessék:
A miénk is ilyen.
Ez az első amin látok kosarat - én is biziben láttam még eddig ilyet.
Köszi!
Köszönöm szépen a válaszokat.
Akkor körülnézek.
Szia! Jól nézd meg, hogy mit veszel!
Van az a fajta esernyőkocsi, aminek ropi a váza, ne4m megy el a hóban és kb. olyan mint a kislányok játék babakocsija. Na ez tényleg csak azért jó, mert könnyű, de amúgy...
És vannak a masszívabb, szintén könnyű típusok, amit könnyebb irányítani, viszont ezek nyilván drágábbak.
Ha van sportkocsid, tök felesleges venni esernyőkocsit.
Nekem van, szeretem, gyerekeim is imádják.
Lányom 20 hós kora óta sétál, neki nem kell, a kicsit meg fél évesen tettem át az esernyőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!