Mennyire tartod hasznosnak az esernyőkocsit? Gyermeked elmarad benne? Mikor használod?
Kislányom másfél éves,és a sport babakocsit már nem használjuk,az macerás,és így egy ideje mindenhol jön gyalog vagy hozom.
Sajnos,az utóbbi időben tépi ki a kezét a kezemből,és olykor egy kínlódás bárhová menni.
Gondoltam,beszerzek egy esernyőkocsit.
Mire figyeljek?
Kell az?
Jó az?
Most már hogy jön a tél egyáltalán nem ajánlom. Nem megy el a hóban.
Bkv-meg tömegközlekedni jó mert kicsi.
Ó,ezt nem tudtam,hogy nem megy el a hóban.
Mondjuk bevásárláshoz akartam használni inkább,hogy ne rohangáljon el a polcok között.
Én használtam hóban is, a letaposott járdán könnyen lehet tolni.
Én csak ajánlani tudom, nekünk nagyon bejött, fektethetős volt, így egy nagy bevásárlásnál simán el is aludt benne.
A miénk hóban is működőképes:)
Legalábbis két éve nem volt gond a hóban tolni (Mátra). Előbb érdemes lenne kipróbálnod egyet, mert lehet abban sem marad meg a lányod, akkor meg felesleges pénzkidobás.
Vagy vegyél használtan, nagyon jó állapotúakat lehet már féláron is kapni.
Ami nekem fontos, hogy van alul hálója, és van egy kis tasak amibe ezt-azt bele lehet tenni.
Jó nektek 2. v.
nálunk egyáltalán nem takaritották a havat csak le volt taposva és a batár kocsik se mentek el rajta nemhogy a pehelysúlyúak.
bevásárláshoz?
ok. de nem lehet akasztani rá kosarat meg hálót mert kapásból felborul.
Már bocsi !!!!!!!!!!!!! de az esernyőkocsinak nincs alul kosara.!!!!!!!!!!!!!!!!!
erről/ilyenről beszélünk!
ez négy kiló ha rátesz egy szatyrot felborul!
Már bocsi!
De kislányomnak is esernyőre csukható babakocsija van, és alul igenis van rajta háló!
"Már bocsi !!!!!! de az esernyőkocsinak nincs alul kosara.!!!!!! "
A tiednek lehet, h nincs, de a miénknek van...
Már miért veszekednénk?
Csak hülyeséget ne írogass állandóan!
Már bocsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!