2 éves kisfiúnak hogyan kell mosni a bigajat? Naponta furdesnel felhúzni a bőrt, és úgy megmosni? Vagy elég felhúzás nélkül megmosni a bigajat, nem kell minden nap felhuzni a bőrt?

11-es, akkor beigazolódott a gyanúm.
Ebből az etnikumból egyébként is sokan írogatnak ide. Aztán én meg csak lesek, mert nem tudtam, hogy pl. a csóri az meztelent jelent, legalábbis ha emberről van szó.

#12 vagyok.
Ott úgy szerepelt a mondatban, hogy a lány írta, hogy "csóri képet" is küldött magáról a fiúnak, és szakítás után fél, hogy ezzel visszaél a fiú.
De előfordult, hogy pont városunknak egy ilyen negyedében mentem postára, előttem egy ilyen ember állt a sorban, aki mondta, hogy "csak egy csóri képeslapot" szeretne feladni.
Egyébként azt, hogy "csóró" azt én is ismerem és a "szegény, alacsony jövedelmű" értelemben. Eszerint ez a kettő ugyanaz?

"csóri képet is küldött" - szerintem ott egyszerűen kifelejtette a vesszőt.. tehát: "csóri ,(szegény-mert visszaélhetnek a képpel) képet is küldött" :)
kérdező bocsánat, hogy nem a kérdésedre válaszoltam :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!