Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hagynátok 2 éves gyereketeket...

Hagynátok 2 éves gyereketeket anyóséknál 2 hétre? Meg van szokva velük, de sajnos munkaügyben el kell menjek 500 km-re egy trainingre. Nehéz lesz nem látni, eddig csak 1-1 napot voltunj távol

Figyelt kérdés

Nehezen lehet állást találni,ha nem megyek el, félő, hogy elküldenek a cégtől, mert ez egy új projekt lenne.

Megszakad a szívem, hogy a kicsit nem láthatom 2 hétig

tegnap 11:34
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
88%

Én fiam 2 évesen hónapokra megharagudott, mert 3 napot a kórházban töltöttem, pedig fel volt rá készítve és végig itthon volt az apjával.

Ha nagyon muszáj bevállalnám, de nem szívesen.

tegnap 12:34
 12/31 anonim ***** válasza:
53%
Fiam meg csak 6 honapos es egyszer fel orara a sajat hazunkba hagytam itt a mamaval es meg elmentunk bevasarolni ( 2 szemelyes auto volt a sajatunk szervizbe) de azert is lelkiismeret furdalasom van meg neha. Karacsony elott voltunk ajandekokat vettunk stb :). Eleg gyakran celozgatnak a nagyszulok hogy vigyazni akarnak a picire , vinni akarjak ide oda de neha elgondolkodok lenne mi lenne ha de nem nem vagyok kepes.. meg fel napra se . Az meg hogy 2 hetre.. hat azt maximum mar kisiskolas korban.. 2 eves gyerek mellett meg otthon kene lenni nem 2 hetre ott hagynu
tegnap 12:37
 13/31 anonim ***** válasza:
77%
Nem
tegnap 13:03
 14/31 anonim ***** válasza:
78%
Nem
tegnap 13:24
 15/31 anonim ***** válasza:
72%
Inkább vinném a mamát.
tegnap 13:27
 16/31 anonim ***** válasza:
71%
Én nem bírnám ki, de nyilván te tudod, milyen az anyagi helyzetetek, és ha muszáj ezt meglepni, hát muszáj.
tegnap 13:27
 17/31 anonim ***** válasza:
74%
Mármint a gyereket és a mamát, ha már nyugdíjas.
tegnap 13:28
 18/31 anonim ***** válasza:
69%
Igen. Ha nekik nem gond. Nem tudom milyen messze laknak, de apa hazavihetné munka után, vagy 1 hét a mamáéknál,és apa kivesz 1 hét szabit.
tegnap 13:39
 19/31 anonim ***** válasza:
80%
Nem hagynám, de ha ennyire muszáj menni, akkor nincs mese.
tegnap 14:04
 20/31 anonim ***** válasza:
42%
Hát nekem nem lenne pofám hozzá, még akkor se, ha a gyerek tökéletesen jól elvan velük. Apuka ha nem is 2, de 1 hét szabit vegyen ki szépen, a másik hetet meg meg lehet oldani a mamáékkal, de akkor se úgy, hogy végig ott van, hanem csak addig, amíg a férjed dolgozik. Gondolom ha ő lépne le 2 hétre, akkor addig te lennél a gyerekkel, fordított esetben miért nem így van? Azért ez marhára nem a nagyszülő dolga, más "babázni" hetente kétszer pár órát, meg más 2 hétig non-stop gondoskodni róla.
tegnap 14:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!