Vajon örökli a hormonzavarom?
Figyelt kérdés
Ma észrevettem a 2 éves lányomon, hogy az egész testét pihe szőr borítja(ezt eddig is láttam), de a combja külső felén van kb 10-15 szál nagyon sötét és erős szőrszál is. Ez nagyon megrémített és ledöbbentett, hiszen szőkésbarna, világos bőrű és kék szemű, szóval nem értem, hogy ott miért sötét a szőre is ennyire. Én erősen hormonzavaros vagyok, sajnos túlzott szőrnövekedéssel, de édesanyám szerint 8-10 éves koromig rajtam akkor sem voltak ilyen erős szőrök. Attól tartok, hogy akkor még erősebb lesz nála nagyobb korában, mint nálam? Gondolom el kéne vinnem az endokrinológiára, nem? Hasonló tapasztalatok?2010. nov. 9. 11:33
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!