Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Írnátok tapasztalatokat 18 hó...

Írnátok tapasztalatokat 18 hó körüli gyermek étvágyáról, gyarapodásáról?

Figyelt kérdés
Normális, hogy nincs gyarapodás 15 hónapos státusz óta? Vérvételt fogok kérni orvostól ha megyünk, addig pedig tapasztalatok érdekelnének. Egyébként jó súlyban van, csak a “nem hízás” aggaszt.
febr. 17. 13:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ha 13 kg, akkor hova hízzon? 15 hónapos fiam 11 kg, és full toka meg pocak. 😅 Bátyja is ilyen volt, ő is csak 1 éves korig hízott sokat, utána nagyon nagyon belassult. Mindketten magasak és zömökek (apjukra hasonlítanak).

Nem is eszik annyit, mint amit írnak, pedig nem rossz étvágyúak, csak nem esznek sokat. De én nem bánom, hogy megtorpant a hízás, így is nehéz mindkettő.

febr. 17. 19:02
 12/13 A kérdező kommentje:
Részben igazad van, tudom hogy átlag feletti a súlya de ha a hízása alapvetően gyors ütemű és sokáig megtorpan az sem normális, ezért aggódom csak. Magas is, a hurkáit teljesen elnőtte.
febr. 17. 19:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Teljesen jó súlyban van, ne piszkáld, majd eszik ha szeretne. Teljesen normális hogy most épp stagnál. 13kg 4 évesen volt a gyerekem. 1 évesen 8kg, 2 évesen 9kg. Mit evett? Kb mindent utált a gyümölcsön és az anyatejen kívül. Teljesen egészséges. Volt amikor nem győztem etetni, majd stagnált, utána hosszra nőtt. Majd újra evett. És ez így van mostanáig.
febr. 17. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!