Mosógépben lego duplo mosása?
Tudom, egy kicsit fura a kérdésem, de Vinteden vettem ömlesztett Lego Duplot, hibátlannak és kiváló állapotúnak volt feltüntetve, fogalmam sincs hol volt tárolva, s meddig, de hagy némi kívánni valót maga után… szutykos, na… első gondolatom az volt, hogy a kukába hajítom, de most már lenyugodtam, s megpróbálnám menteni ha már nem keveset fizettem is érte…
Mivel sok darab egyenként nem súrolgatnám, arra gondoltam, hogy egy párnahuzatba beraknám a gépbe, mellé valamit, hogy ne verje szét a dobot… valaki csinált már ilyet?
6-os vagyok,de mosok, de a szárítón meg a radiátoron megszárad a ruha.
Viszont egy 40mn-es panelban lakunk, a legót a radiátorra nem tudom tenni, hely meg nincs hogy kiterítsem.Illetve gondolom a kérdezőnek is van gyereke,nyilván azért vett duplót,és gondolom nem vizes legóval akarnak játszani.
Azon kivűl,ha zsíros trutyi van rajta, és a kis réseiből nem tudja kisúrolni,meg még a víz sem szárad ki hamar belőle,még a zsíros trutyi rá is penészedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!