Gyerekjátékok mosása mosógépben. Hogyan?
Figyelt kérdés
Főleg plüssökre gondoltam. Egy idő után porosak lesznek, illetve összenyálazza őket.
Mosásnál elég tiszta vízzel kimosni őket 30 fokon, vagy egy kevés mosószert is tegyek a gépbe?
2016. jan. 25. 08:41
1/5 anonim válasza:
Én beraktam az automatába 40 fokra a többi ruhával együtt. Semmi bajuk. Eleinte kézzel mostam őket, de a csavargatás jobban megviselte őket, mint a gép.
2/5 anonim válasza:
Én mosógépben mosom,40 fokon 1600-as centrifugálással.Soha egyiknek se lett baja.3 gyerekes
3/5 A kérdező kommentje:
A legtöbbre 30 fok van írva,nem merek feljebb menni. De akkor 30 fokon egy kevés mosószert rádobok és hajrá :)
2016. jan. 25. 09:09
4/5 anonim válasza:
Én is 30 vagy 40 fokon mosom a plüssöket. Általában folyékony mosószerrel vagy kapszulával.
5/5 anonim válasza:
Nyugodtan moshatod 40 fokon is, nem lesz baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!