Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 2 év körüli gyermeked még...

2 év körüli gyermeked még rácsos ágyban alszik?

Figyelt kérdés

A fiam 23 hós lesz, de még abban alszik.

Nem is akarok még "rendesbe tenni". Az övé átalakítható, de így is várni akarok még, és még rácsot sem akarok kivenni neki, hogy ki-be tudjon menni, nekem az a tuti, ha ő ott van bent, forgolódik, izeg-mozog, és ha hirtelen pl le kell mennem mert jött a postás, akkor gyorsan beleteszem és nyugodt vagyok, hogy ott nem eshet neki baja. :))

2010. nov. 8. 08:48
1 2
 1/12 anonim válasza:
nálunk már nem alszik abban, amúgy 25 hónapos
2010. nov. 8. 08:53
 2/12 anonim ***** válasza:
53%

Nem.

Már 8 hós korától junior ágyon .. -bár a mienknek nem lehetett kiszedni a rácsát.-

2010. nov. 8. 08:54
 3/12 anonim ***** válasza:

2 éves mult a lányom. Egy kinszenvedés volt a rácsos ágy az utóbbi időben mert ki be mászkált és nem aludt napközben semmit. Amugy is lassan kicsi neki. Vettünk egy emeletes ágyat mert januárban jön a kisfiunk és időben át akartam szoktatni. Imádja azóta rendeződtek a nappali alvásgondok, bemegy 10 perc játék és magától mászik az ágyba és alszik el:-)

De Te tudod nálatok hogy van ez minden gyerek más. Ha tud mozogni akkor sem kell aggodnod ilyenkor már azért elég értelemesek sok mindent el lehet nekik magyarázni.

2010. nov. 8. 08:55
 4/12 anonim ***** válasza:

Szia!

16 hónapos kora óta alszik nagyágyon,90x200-on,az én fiam nem szereti a korlátokat:),jövő héten lesz 2 éves.

2010. nov. 8. 08:56
 5/12 anonim ***** válasza:

Kislányom 3 éves koráig a rácsosban aludt, aminek kivehető két rácsa volt, ott tudott ki-be mászni, de nagyon sokáig kérte, hogy tegyük be a rácsokat, úgy érezte biztonságban magát. :o)

A szülinapjára (3) kapott egy 200x90-es félgalériaágyat, odáig van érte!

Gondolom ez (is) gyerekfüggő. Másodikom olyan sajtkukac, hogy aligha hinném, hogy ennyi ideig benne lesz, talán max. 2 éves korig.

Szerintem ha a kisfiad nem tiltakozik, nyugodtan aludhat még abban, és ahogy írtad, ha kell, pár percre beteheted (nekünk erre van egy járóka is).

(Apósom mondta, hogy ő 6 éves koráig ilyenben aludt. Más idők voltak... :o)

2010. nov. 8. 09:11
 6/12 anonim ***** válasza:

Nem. Junior ágyban alszik a lányom már 3 hónapja, van hozzá leesésgátlónk. 2 éves (múlt 1 hete).

Muszáj volt átszoktatni, mert 2,5 hónap múlva jön az öcsi, kell a rácsos ágy. Nekünk két léc vehető ki belőle, de ezt a funkcióját nem szeretem.

Ha majd nagyobb lesz a fiam, és nem kell már kiságy, emeletes ágyat fognak kapni.

2010. nov. 8. 09:45
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen.27hós a fiam :) Ott alszik a legjobbat.Kül délután a mi nagy ágyunkon szundizunk!
2010. nov. 8. 11:24
 8/12 anonim ***** válasza:
39%

15 hós korától nagyágyon alszik a lányom. Vidd ki magaddal a postáshoz:.) Amúgy erre való a járóka.

De ha nektek így jó, akkor jó.

2010. nov. 8. 11:26
 9/12 anonim ***** válasza:
A nagy 26 hónapos, a kiságyában alszik még mindig és imádja. 11 hónappal ezelőtt el kellett döntenünk ,hogy hogy legyen, mert akkor született a tesó, mi e mellett döntöttünk, vettünk még egy rácsos ágyat a kicsinek. Nekem megnyugtató, nekik kényelmes, éjjel hallom, hogy mekkorákat koppan a nagy a fordulásnál, ha ezt normál ágyon tenné, már rég a földön lenne (talán még a leesésgátló ellenére is) és pont erre ébredne fel.
2010. nov. 8. 11:53
 10/12 anonim ***** válasza:
32 hónapos a fiam, lassan három lesz, de csak azért vettük ki a kiságyból a hétvégén mert 120*60 ágya volt és kinőtte. A rácsok sem kiszedhetőek voltak. nagyon szerette ő is és mi is. Délután a kanapén alszik. Szóval szerintem ne parázz, jó hely az a kiságy.
2010. nov. 8. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!