2 év körüli gyermeked még rácsos ágyban alszik?
A fiam 23 hós lesz, de még abban alszik.
Nem is akarok még "rendesbe tenni". Az övé átalakítható, de így is várni akarok még, és még rácsot sem akarok kivenni neki, hogy ki-be tudjon menni, nekem az a tuti, ha ő ott van bent, forgolódik, izeg-mozog, és ha hirtelen pl le kell mennem mert jött a postás, akkor gyorsan beleteszem és nyugodt vagyok, hogy ott nem eshet neki baja. :))

Nem.
Már 8 hós korától junior ágyon .. -bár a mienknek nem lehetett kiszedni a rácsát.-

2 éves mult a lányom. Egy kinszenvedés volt a rácsos ágy az utóbbi időben mert ki be mászkált és nem aludt napközben semmit. Amugy is lassan kicsi neki. Vettünk egy emeletes ágyat mert januárban jön a kisfiunk és időben át akartam szoktatni. Imádja azóta rendeződtek a nappali alvásgondok, bemegy 10 perc játék és magától mászik az ágyba és alszik el:-)
De Te tudod nálatok hogy van ez minden gyerek más. Ha tud mozogni akkor sem kell aggodnod ilyenkor már azért elég értelemesek sok mindent el lehet nekik magyarázni.

Szia!
16 hónapos kora óta alszik nagyágyon,90x200-on,az én fiam nem szereti a korlátokat:),jövő héten lesz 2 éves.

Kislányom 3 éves koráig a rácsosban aludt, aminek kivehető két rácsa volt, ott tudott ki-be mászni, de nagyon sokáig kérte, hogy tegyük be a rácsokat, úgy érezte biztonságban magát. :o)
A szülinapjára (3) kapott egy 200x90-es félgalériaágyat, odáig van érte!
Gondolom ez (is) gyerekfüggő. Másodikom olyan sajtkukac, hogy aligha hinném, hogy ennyi ideig benne lesz, talán max. 2 éves korig.
Szerintem ha a kisfiad nem tiltakozik, nyugodtan aludhat még abban, és ahogy írtad, ha kell, pár percre beteheted (nekünk erre van egy járóka is).
(Apósom mondta, hogy ő 6 éves koráig ilyenben aludt. Más idők voltak... :o)

Nem. Junior ágyban alszik a lányom már 3 hónapja, van hozzá leesésgátlónk. 2 éves (múlt 1 hete).
Muszáj volt átszoktatni, mert 2,5 hónap múlva jön az öcsi, kell a rácsos ágy. Nekünk két léc vehető ki belőle, de ezt a funkcióját nem szeretem.
Ha majd nagyobb lesz a fiam, és nem kell már kiságy, emeletes ágyat fognak kapni.

15 hós korától nagyágyon alszik a lányom. Vidd ki magaddal a postáshoz:.) Amúgy erre való a járóka.
De ha nektek így jó, akkor jó.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!