Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » GYES mellett heti 30 órás...

GYES mellett heti 30 órás munkavégzést mikortól vezetnék be?

Figyelt kérdés
Aki már dolgozik 8 órában attól elvennék a GYES-t mondjuk január 1-től? Vagy aki már munkába állt arra nem vonatkozna? Nem találtam semmi erre vonatkozó infót, hátha ti tájékozottabbak vagytok.
2010. nov. 8. 08:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy tudom, januártól és mindenkire vonatkozik pont ez az...Minket például nagyon rosszul érint mert én pont januártól mentem volna dolgozni, a lányom meg bölcsibe és a gyedet lemondtam volna addigra.

Így nem megyek, mert a fizetésemből még ha ki kell fizetnem a magánbölcsit, akkor jóval kevesebb pénzem lesz mint ha gyeden ülök itthon. Csakhát mikor lejár a gyedem, meg majd leshetem a munkát mert már addigra betöltik.

Kevés a munka errefelé és nincsen állami bölcsi egyáltalán. Nem is értem más hogy csinálja :((

2010. nov. 8. 08:34
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia! Igen, én is ebben a cipőben járok, azzal a különbséggel, hogy már a szabimat töltöm. Ha ezt előre tudom, maradtam volna inkább itthon, mert anyagilag nem járok jól, ráadásul egész nap nem látom a kislányomat.
2010. nov. 8. 08:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Erről még nem szól a fáma, de sztem januártól fogják bevezetni. Én akkor megyek vissza dolgozni, minket is érint. De már kitaláltuk mit fogunk csinálni. A férjem beszél a főnökével,hogy papíron jelentse le 6 órásnak, így majd ő megigényli. Ez van sajnos, nem szeretem az ilyet, de muszáj.
2010. nov. 8. 19:50
 4/4 anonim ***** válasza:
én is jövő héttől kezdem tölteni a szabimat. elég pipa voltam én is mit ne mondjak. egyenlőre még bízom abban hogy hátha visszamenőleg nem lesz érvényes ( mármint ha valaki hamarabb megigényelte az kapja még ) ha nem akkor megpróbálom nagyapát mert ő 4 órában dolgozik és akkor a bölcsit is meg kell még valahogy puhítani hogy a gyerek egész nap lenne. még ezt ki kell tudakolni hogy milyen módja van. én nem merem a papír 6 órát megkockáztatni magamnak mert még másfél év van hogy 3 éves legyen és addig a céggel bármi lehet és mi van ha nem vesznek vissza 8 órába.ha leépíteni kell akkor jobb egy 6 órásat elküldeni mivel papíron már úgyis az van
2010. nov. 10. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!