2 év körüli gyermeked eszik még néha üveges bébi kaját?
Figyelt kérdés
A fiam 23 hós lesz, kicsit válogatós még, így ha nem olyan kaja van ami a fogához való, akkor ebédre üveges kaját szokott még kapni. Nem tartom gáznak...2010. nov. 7. 19:37
1/14 anonim 

válasza:

Fiamnak is szoktam adni nagy ritkán,pedig ő már elmult 2 éves,de nem érdekel ki mit szól, az egyik a kedvence és azt szívesen megeszi,kb. 2 hetente egyszer..
2/14 anonim 

válasza:

Az enyém már nem eszik, mert nem szereti már. De ha válogatós lenne, adnék én is, persze. Szerintem se gáz.
4/14 anonim 

válasza:

Persze. Nyaralni azt vittünk idén.
5/14 anonim 

válasza:

A lányom 2 éves múlt. Szoktam még neki adni. mondjuk főleg a gyümölcsöset( barack, szilva). Sajnos sok gyümölcsöt még mindig így eszik meg(pedig pici korában házit kapot, "nagynak" lett ez a heppje.)
6/14 anonim 

válasza:

igen!
kb. havonta egyszer. ha beteg inkább azt fogadja el pl.
vagy ha nem főzök.
7/14 anonim 

válasza:

én is adok 22 hónapos lányomnak. Most pl. jön az utolsó rágófoga és semmi darabosat nem eszik meg, köpködi ki az ételt. Fáj neki nagyon. Ma krumplipürét, tejbegrízt evett. De tegnap evett üveges kaját is. Szerintem sem gáz...
8/14 A kérdező kommentje:
Köszi!
Nálunk is van itthon mindig pár üveg "tartaléknak"...
2010. nov. 8. 08:43
9/14 anonim 

válasza:

Lányom 3 éves, nagyon válogatós. Van 2-3 féle bébiétel, aminek mindig kell itthon lennie, ha nem hajlandó mást enni. Ez van. Örülök, ha bármit is eszik...
10/14 anonim 

válasza:

Szia!Én most biztosan le leszek pontozva(hurrogva)nagyon,de azért leírom.Kislányom 21 hónapos és csak azt eszik(leszámítva néha a hétvégéket).Kedvencei a 6 és 8 hónaposaknak való bébiételek.ezeket turbózom még neki lefagyasztott csirkemellel(főtt),sajtal,fagyasztott gesztenyével(álítólag ez jól hízlal).Nagyon rossz evő és nagyon vékony(8kg!)boldog vagyok,hogy ezeket legalább megeszi.Az 1-3 éves bébiételeket még összeturmokszolva sem szereti.A főzelekben lévő daraboktól öklendezik.Én hétvégén főzöm(hétközben hozatom a kaját),de azt sem eszi meg.A leveseket szereti,abból eszi a zöldségeket is,nem kell turmikszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!