Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyereket elvihetek kozmetikushoz?

Gyereket elvihetek kozmetikushoz?

Figyelt kérdés
6 éves lányom fülében van 3-4 fekete mitteszer, nem tudom kiszedni. Kozmetikus kiszedi? Vagy hova vigyem?
jan. 12. 22:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
67%

Én szedtem már ki mindhárom gyerekből ilyen-olyan tüskét, sebből apró koszdarabokat, stb, fájt-fájt, de tudta mindhárom, hogy akármi is van a kezemben, jót akarok.

Nem hinném, hogy rosszat feltételez a gyereked, ezért gondolom inkább dacnak, hogy nem hagyja.

Ezért is írtam, hogy meg kellene tanulni neki parancsolni (én voltam a 6-os).

jan. 13. 17:14
 12/16 A kérdező kommentje:
Tüskét, szálkát én is szedtem ki neki már kezéből például, azzal nem volt gond soha. A füléhez nem enged nyúlni. De kozmetikusok nem vállalják, szóval muszáj lesz nekem vagy úgy hagyom.
jan. 13. 17:42
 13/16 A kérdező kommentje:
Sikerült, vettem ilyen mitteszer eltávolító pálcát, azonnal kihozta.
jan. 13. 19:24
 14/16 anonim ***** válasza:
87%

Ezek szerint engedte most :)

Örülök :)

jan. 13. 20:54
 15/16 anonim ***** válasza:
41%
13. Ügyes vagy, jár a keksz!
jan. 13. 20:57
 16/16 A kérdező kommentje:
14 ezzel szerencsére igen, a tűvel nem akarta, de ezzel látta hogy nem hegyes, és engedte :) Köszi
jan. 14. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!