Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Gyereket elvihetek kozmetikushoz?

Gyereket elvihetek kozmetikushoz?

Figyelt kérdés
6 éves lányom fülében van 3-4 fekete mitteszer, nem tudom kiszedni. Kozmetikus kiszedi? Vagy hova vigyem?
jan. 12. 22:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
81%

A kozmetikus, bőrdoki, simán kiszedik.

De te is, egy tűvel. Van róla egy rakás videó a YouTu...

jan. 12. 23:01
 2/16 A kérdező kommentje:

Persze, csak nem engedi..

Már próbáltam álmában is, azonnal felkel rá.

jan. 12. 23:02
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
És miért gondolod, hogy kozmetikusnak engedné?
jan. 12. 23:05
 4/16 A kérdező kommentje:
Mert általában mindennel így volt eddig. Amit nekünk nem engedett másnak simán. Pl nekem a torkát alig akarja megmutatni, orvosnál szó nélkül. Nekem nem engedi a haját sokáig babrálni, fodrász órákig fonogagathatja. Nekem a fogát sem mutatja meg rendesen, fogorvosnál szó nélkül csomó ideig nézegetheti neki az orvos. Ebből kiindulva simàn lehet hogy ott megmoccanni sem merne.
jan. 12. 23:16
 5/16 Orosziné Andi ***** válasza:
100%
Persze, simán. Kb. 1 perc alatt kiszedi neki.. Sőt, át is nézetném, van-e még ilyesmi a bőrén..
jan. 13. 08:44
 6/16 anonim ***** válasza:
28%
Tehát inkább kifizetsz érte pénzt, ahelyett, hogy megtanulnál a gyerekednek parancsolni.
jan. 13. 09:40
 7/16 anonim ***** válasza:
5%
Ha félelemből engedelmeskedik a gyereked a kozmetikusnak az már régen rossz. Neveltél egy potenviális alanyt a bàntalmazóknak. Inkább megnyugtatással kéne együttműködésre rávenni.
jan. 13. 10:48
 8/16 A kérdező kommentje:

Félelemből :D

Nem félelemből, de egy normális gyerek másképp viselkedik a szüleivel mint egy idegennel.

Ez új valakinek?

Te felnőttként ugyanúgy viselkedsz a férjeddel pl mint egy orvossal akit elsőnek látsz? Vagy a nőgyógyásznál is olyan vagy mint a férjeddel? :D Na ne viccelj már

jan. 13. 14:21
 9/16 anonim ***** válasza:
20%
8. De azért az "Üjé má' nyugotan, mer' nyakon baklak!" dolgot azért belenevelhetted volna.
jan. 13. 14:30
 10/16 A kérdező kommentje:
Persze, mert gyerekként te ha tűvel közelítettek feléd ültél bef.sva csendben. Rossz gyerekkorod lehetett. Köszi az építőjellegű tanácsokat.
jan. 13. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!