Ugyanahhoz a kozmetikushoz, fodrászhoz hordod a lányodat, ahová te is jársz? Mit szólnál, ha váltani szeretne?
Anya nekem sosem engedte, hogy a fürdőszobában "kontárkodjak", legyen szó akár a bőrömről, akár a hajamról.
Ugye a saját szolgáltatóihoz vitt mindig, a fodrásszal, manikűrössel semmi bajom, de a kozmetikussal akad.
50 körüli, kb 25 éve van a szakmában és nem nagyon szokta képezni magát a mai dolgokat illetően. Pl. mutattam neki, hogy laminált szemöldököt szeretnék, ami elég nagy divat, ő meg hitetlenkedve nézett rám, hogy hááát nem tudja, hogy azt hogy kéne oda úgy FELRAGASZTANI, meg hogy az hogy nézne úgy ki.
A tisztító kezelés nála még mindig a tűs nyomkodás, ami után egy hétig olyan az arcom, mint akit megvertek. Ilcsi termékeket használ, arckezelés után simán hazaenged fényvédő nélkül stb. Szóval nincs annyira tisztában a mai nézetekkel, nem képzi magát.
Szeretnék váltani, találtam is egy kozmetikust barátnőim útján. Szimpi, nagyon tetszik a szalonja is, elsőre olyanra csinálta a szemöldökömet, amilyenre szerettem volna.
Mondtam anyának, hogy én szerintem váltok, esetleg jöjjön el ő is, próbálja ki, de nem akarja, mert hogy ő már 20 éve ide jár, mit mondana az időpont kérésnél, miért ne beszéljük meg a következő alkalmat, meg ennyi idő után ciki szó nélkül lelépni és amúgyis "nem biztos, hogy tényleg jó az új". Dehát ennél csak jobb lehet... És ő azt sem akarja, hogy én átmenjek hozzá, mert így neki lesz ciki, mert a régi kozmetikusunk biztos kérdezni fog engem, mit mondjon? Hát bszki:D
Nem hiszem, hogy egy embernek élete végéig ahhoz a kozmetikushoz kell járni, akihez először 12 évesen elvitte az anyja.
Vagy most ez tényleg ekkora dolog?
Senkit nem akarok megbántani, anyát se akarom szr helyzetbe hozni.
Igen. Semmit.
Tőlem magának is levághatja, ha nem cseszi el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!