Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kertvárosi, agglomerációs...

Kertvárosi, agglomerációs otthon lévő kisgyermekes anyukak, hogy telnek a napjaitok?

Figyelt kérdés
Mi most költöztünk családi házba, és van a közelben játszótér, sajnos minden olyan bolt, ahova babakocsiv beférünk, elég messze van. Egyelőre nem ismerek semmit, nem nagyon van kihez szólni. BP-ről jövünk, ahol minden par perc seta volt, ehhez képest kicsit elveszettnek érzem magam :D
tegnap 21:52
 1/2 anonim ***** válasza:

Ja, hasonlo, csak nem aggloban elek, hanem az orszag masik vegebe koltoztem Bp-rol.

Egy kicsike jatszoter meg par bolt van a kozelben, oda megyunk gyalog. Barmi mast akarok, akkor auto. Letettem a jogsit,mert nekem eddig nem volt, de most muszaj.

Amugy jarunk “kirandulni” (azaz a gyerekem kering 2 oran keresztul par fa korul🤣) erdobe, megyunk uszasra, neha elnezunk baba-mama klubba, ringatora, zene bolcsibe, jobb,nagyobb jatszotereket vadaszunk.

Elvagyunk igazabol,a gyereknek tokmindegy,csak engem zavar, hogy semmi sincs a kornyeken, ami izgi lenne.

Baratokat viszont nem tudtam szerezni, de igazabol en soha nem tudtam, keptelen vagyok ra, mindig amolyan ismerosi szinten megragadunk.

Van 2 legjobb baratnom, de 250 kilometerre, aztan ennyi. Szoval errol en mar le is tettem.

Talan ha bolcsis lesz a kisfiam, akkor mas lesz, de nem tudom.

tegnap 22:46
 2/2 anonim ***** válasza:

Nálunk két bolt van meg egy játszótér.

Sétálni járunk, játszóterezni, otthon az udvaron vagyunk, bent játszunk... Néha már unalmas de ez van.

Amikor már nagyon ki vagyok, buszra szállunk, elmegyünk a legközelebbi városba( 10 km) ott mégis több lehetőségünk van a szórakozásra.

tegnap 23:02

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!