Mennyit fizetsz bölcsis/ovis/sulis étkezésre havonta?
Figyelt kérdés
És a gyerekek esznek-e a menzás ételből vagy meg se kóstolják?jan. 4. 16:58
21/26 anonim válasza:
Bölcsi 1200 Ft/nap. Általában nem jön ki a 20 nap havonta.
Iskolában 625 Ft/nap. Most a legutóbbi 15.000 Ft volt.
22/26 anonim válasza:
Sulis (alsós) 1035 Ft/nap, teljes hónap ~21 ezer.
Ovis 838 Ft/nap, ~17 ezer Ft.
Az ovis jóevő, a sulis nem. A menza egyébként jó, én is ettem "ott".
23/26 anonim válasza:
Ovi, idéntől 990 Ft/napra emelték. Eszeget belőle, itthon sem enne többet.
24/26 anonim válasza:
Az én gyerekem 50%osra van befizetve, gyakran volt 10ezres hónapja úgy, hogy napi 3ra fizettem be.
Mióta kitapasztalta melyik ételt nem fogja megenni, nem fizetem be minden napra, azokon inkább visz szendvicset, így pl a január 4ezres hónap lett, heti 2x legalább szendvicsezik.
25/26 anonim válasza:
Oviban 820 ft/nap (reggeli+ebéd mert hazahozom). Mi nem tartozunk az ingyenes sávba.
Tudtommal meg szokta enni, legalábbis az óvónők szerint jó étvágyú. A ruhája biztos mindig kajás.
26/26 anonim válasza:
Sulis csak ebéd 7-8000 között van. Nem eszi meg, mosléj, koszos a kanál, bogarak vannak benne néha, kemény, fővetlen hulladék. Jövőre felsős és jön haza, akkor már egyáltalán nem kérünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!