2 éves nem akar a saját lábán menni?
Figyelt kérdés
2 éves a fiam és bárhova megyünk (bolt, karàcsonyi vásár, séta az utcán) nem lehet letenni a lábára, hanem cipelni kell. Max mutatja, hogy merre menjünk, de ahogy próbálom letenni húzza fel a lábait és mondja, hogy "nem-nem". Hasonló korú gyerekek látom, hogy örömmel rohangálnak minden felé, felfedeznek, az én fiamnak meg a lába se érhet a földhöz. 😅 Egyébként is szégyellős, tartózkodó kisfiú. Van erre valami gyógyír?😂dec. 28. 21:34
21/21 anonim válasza:
Persze, nem is erre gondoltam.Az én fiam még pici, de már most látom, hogy ő lesz az a gyerek, aki dackorszaknál bárhol földhöz vágja magát, úgyhogy gyanítom, én is megtapasztalhatom ezt. Olyan erős akarata van, hogy az nem igaz. De az már most se működik, hogy ő dirigál, én meg ugrok.
A kérdező azt írta "max mutatja, hogy merre menjünk". Nálam az dönti el, merre menjünk, akinek a lábát használjuk 😂 Meg elvinni az udvar egyik végéből a másikba, vagy a szomszédba átsétálni. Ez nem kötelező. Nyilván más, ha postára kell menni vagy vásárolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!