Hogyan lehet saját ágyba szoktatni 2 éves gyereket?
Úristen, be ne zárd a gyerekeg a szobájába!
Én tok sokáig anyuekkal aludtam anno, hiába volt saját szobam, féltem.
Mit ad isten, most nekem is lett egy velunk alvó kislányunk. Ahogy annak idején én is, O is ki fogja ezt nőni, és nem akar örökké velünk aludni.
Tudom drasztikus de igen ennyire szigorúnak kell lenni.
Ha felkel visszrakod az agyba. Ezt lehet 300x is megcsinálod egy nap, de nincs mas választásod.
1!
Értő olvasás az nem m3gy, ugye...."De nem, sehogyan sem, volt hogy lefeküdtem a kihúzható részen, magunkra zártuk az ajtót..." Segítek. Ez azt jelenti, hogy a gyerek meg az anyja a gyerekszobában, a gyerek ágyán feküdt, az anya azért zárta magukra az ajtót, hogy a gyerek ne menjen át a szülői hálóba.
Kérdező!
Mit mond, ha megkérdezed miért nem akar a saját ágyában aludni?
2-es
Értő olvasás.. és még te szólsz be
“
Unokatesóm mondta, hogy ők hasonlóan jártak a lányukkal, megelégelték és egy kiabálás után rázárták a szobája ajtaját...és hogy azóta is normálisan alszik, nyugodt, kipihent a gyerek. Komolyan ennyire szigorúnak kell lennem?“
3. Személy vagyok, ès követném.. nekem elalszik a lányom, de újabban átjár.. bàr az okàt sejtem ( kistesó)
Átszoktatási tippek érdekelnek
Valamitől megijedt szerintem. Hagyj neki időt, ne is emlegesd az ágyat, meg hogy aludjon egyedül. Én is féltem sokszor gyerekként.
Te vagy neki a biztonság. Ez a rázárom az ajtót.... Hát el se akarom képzelni mit élt át az a kisgyerek. De ő gyereke, ő dolga. Én biztosan nem csinálnám ezt a sajátommal.
Legyetek sokat a szobájában, feküdjenek az ágyra, olvassatok mesét, de ne erőltesd, hogy aludjon ott egyedül.
9!
Szuper, örülök nektek nagyon :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!